M.E.B. Haberci ile tüm eğitim haberleri cepte

Eğitim camiasının işlerini kolaylaştıracak Android uygulaması hazırlandı. M.E.B. Haberci isimli uygulama ile tüm İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleriyle Milli Eğitim Bakanlığı haber ve duyuruları takip edilebiliyor.

Giriş Tarihi 11 Ekim 2013, 00:00 Güncelleme 11 Ekim 2013, 17:42
M.E.B. Haberci ile tüm eğitim haberleri cepte

İÇİNDEKİLER

Eğitim çalışanlarının işlerini kolaylaştıracak Anroid uygulaması yapıldı. Android uygulaması olan M.E.B. Haberci Google Play'de yayınladı.

Uygulama tüm İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleriyle Milli Eğitim Bakanlığı Haber ve Duyurularını takip eden uygulama, seçilen merkezlere ait içeriği çekerek çevrimdışı olarak kullanıcıya sunuyor.

M.E.B. Haberci uygulamasını hazırlayan Süleyman Üstün, "Uygulama, Android İşletim sistemi üzerinde arka planda çalışmakta olup her 5 dakikada bir defa içerik servislerini kontrol ederek seçilen merkeze ait yeni içerik varsa almakta ve kullanıcıya bir bildirimle bunu iletmektedir. Yukarıda da ifade ettiğim gibi bu noktadan sonra tamamen çevrimdışı çalışarak gereksiz veri kullanımına sebep olmamaktadır" dedi.

M.E.B. Haberci'yi kullanmak isteyenler bu linkten ücretsiz olarak indirebiliyor: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sustun.meb