Çanlar Tudor için çalıyor!

Yönetim, Tudor’a düşüşün nedenlerini soracak. Bir an önce takımın düzelmesi istenecek... Olası bir krizde ise kulislerde Fatih Terim ve Slaven Bilic’in adı geçiyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Kasım 2017 Güncelleme 20 Kasım 2017, 02:10
Çanlar Tudor için çalıyor!

İÇİNDEKİLER

Cumartesi gecesi ligin 12. haftasında Medipol Başakşehir önünde alınan 5-1'lik hezimet Sarı-Kırmızılı yönetimi harekete geçirdi. Galatasaray yönetimi bugün Florya'da bir zirve gerçekleştirecek. Bu önemli zirvede teknik direktör Igor Tudor da olak. Kendisi hem uyarılacak hem de düşüşün sebebi sorulacak.

TERCİHLERİ MASAYA YATIRILACAK
Toplantıda teknik patron Tudor'un sistem ve oyuncu tercihleri, yaptığı oyuncu değişiklikleri, büyük ve önemli maçlarda takımın performansının yetersiz kalması gibi birçok konu masaya yatırılacak.

ŞİMDİLİK DEVAM EDİLECEK...
Zirvede Tudor'un
görevine son verilmesi beklenmiyor. Başkan Dursun Özbek de devam etme kararında. Ama kendisi ciddi bir şekilde uyarılacak. Hırvat hocadan kötü gidişin bir an önce son bulması istenecek.

TERİM VE BİLİC İDDİASI
Tudor'un işleri koyamaması durumunda ise Galatasaray'da teknik adam değişkliği yaşanabileceği iddiaları ortaya atılıyor. Sarı- Kırmızılı takımla ismi anılan teknik direktörler ise Fatih Terim ve Slaven Bilic.



ASLAN'IN ÖNLENEMEYEN DÜŞÜŞÜ
İlk 8 haftada 22 puan toplayan Galatasaray son 4 maçta sadece 4 puanı hanesine yazdı. Bu sezon lige fırtına gibi girip rakiplerini peş peşe mağlup eden Galatasaray'dan eser kalmadı. İlk 8 haftada 7 galibiyet 1 beraberlikle 22 puan toplayan Galatasaray, son 4 haftada ise sadece 4 puan toplayabildi.

TEK TESELLİ G.BİRLİĞİ MAÇI
Galatasaray, son 4 hafta içerisinde Fenerbahçe, Trabzonspor, Başakşehir gibi rakipleri karşısında galibiyet yüzü görmezken, tek 3 puanı sahasında Gençlerbirliği'nden aldı.

5 MAÇTA 16 GOL
Başakşehir'le oynadığı son 5 maçın 4'ünü kaybeden Galatasaray bu maçlarda kalesinde tam 16 gol gördü. Sarı-Kırmızılıların attığı gol sayısı ise 7.

ALBAYRAK'TAN OLAY TWEET!
Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak 5-1'lik Başakşehir faciasının hemen ardından gece 02.46'da "Yok yok yok uyuyamıyorum, kalktım" şeklinde mesaj attı. Albayrak'ın bu tweeti sanal alemde büyük ilgi gördü. Mesajın devamını bekleyenler olsa da Abdurrahim Albayrak bu kadarı ile yetindi.