Bizi G.Saray motive etti

Fenerbahçe’nin Faslı futbolcusu Nabil Dirar, Sivas zaferi sonrası “Galatasaray’ın Başakşehir’e yenilmesi bizi motive etti. Onlarla şampiyonluk yarışına sonuna kadar devam edebileceğimizi görerek maça çıktık ve kazandık” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Kasım 2017 Güncelleme 20 Kasım 2017, 01:27
Bizi G.Saray motive etti

İÇİNDEKİLER

FEnerbahçe'nin Sivasspor maçında ilk golünü kaydeden Nabil Dirar, karşılaşmanın sonunda önemli açıklamalar yaptı. Kritik bir galibiyet elde ettiklerini belirten Faslı oyuncu, "G.Saray'ın Başakşehir'e yenilmesi bizi motive etti. Onlarla şampiyonluk yarışına sonuna kadar devem edebileceğimizi gördük" dedi.

KAYBETME LÜKSÜMÜZ YOK
Sivasspor maçını kazandıkları için çok mutlu olduğunu aktaran Dirar, "Bu sezon daha önce çok basit hatalar yaptık ve olması gerekenden fazla puan kaybettik. Kaybetme lüksümüz yoktu. Sivas'ı da bu bilinçle mağlup ettik" ifadelerini kullandı.

F.BAHÇE'YE 1-0 YETMEZ
Sivas karşısında aldıkları farklı galibiyete de değinen Nabil Dirar, "Fenerbahçe'ye sahasında 1-0 yetmez. Dün de bu bilinçle oynadık ve maçı 4-1 kazandık. İlerleyen haftalarda taraftarlarımız çok daha iyi bir Fenerbahçe izleyecek. İlk yarı sonuna kadar Galatasaray'la olan puan farkını kapatmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız" ifadelerini kullandı.