48 orta 22 şut ama karavana

Akhisarspor karşısında 48 orta yapan Beşiktaş , müthiş istatistiğiyle Süper Lig’de rekor kırdı... Kara Kartal, dün gece 22 şut denedi... Ancak Beşiktaş'ın golcüleri bir türlü ağları bulamadı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Kasım 2017 Güncelleme 18 Kasım 2017, 01:29
48 orta 22 şut ama karavana

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Akhisarspor maçında rakip kaleyi adeta abluka altına aldı. Ancak kazanmak için çok çaba sarfetmesine rağmen sahadan galip ayrılmayı başaramadı. Kara Kartal tek kale oynadığı maçta müthiş istatistikleriyle dikkat çekti. Siyah-Beyazlılar, Akhisarspor maçında 48 orta yaptı. Bunların 12'si isabetliydi. Quaresma maç boyunca 23 orta yaptı. Bunların sadece 5'i hedefi buldu.

KARTAL'DAN 6 İSABETLİ ŞUT GELDİ
KARTAL'IN etkili silahları dün gece Akhisarspor kalesini şut bombardımanına tuttu. Ancak tabela değişmedi. Siyah-Beyazlılar rakip kaleye 22 şut gönderdi, bunların 6'sı çerçeveyi buldu ama bu kez de Lukac'ı geçemediler.

TALİSCA ÇOK DENEDİ AMA OLMADI
TALISCA, Akhisarspor'u çok zorladı. Yıldız oyuncu, 52, 54, 57, 68 ve 71. dakikalarda 5 şut attı. Brezilyalı oyuncu şansını defalarca denemesine rağmen gol sevinci yaşamadı. Kartal, istatistikte ezdiği rakibine gol atamadı.

GÜNEŞ: OYNAMAK İSTEYEN BİZDİK
Beşiktaş-Akhisar maçının ardından açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, "Futbol oynamak isteyen bizdik. Dışardan bakan herse bunu görür. Kazanmak için pozisyonlarımız vardı. Şanssızlık ve haksızlık bir arada olunca kazanamayabilirsin" dedi. Güneş hakemin oyunu çok kestiğini belirterek, "7 dakika uzattı ama tempoyu bitirdi" diye konuştu.

LUKAC PANTER GİBİYDİ
AKHİSAR'In Sırp kalecisi Milan Lukac, Beşiktaş maçında toplam 6 şutu çıkardı ve bu sezon en çok kurtarış yaptığı maçı oynadı. Lukac bir penaltı vuruşunu da kurtarmayı başardı. Lukac bu sezon 3 müsabakayı gol yemeden bitirirken bu maçlar Beşiktaş, Fenerbahçe ve Sivas maçları oldu. Maçtan sonra konuşan Lukac, "Kurtardığım penaltıdan sonra daha da hırslandım. O kurtarış beni ateşledi" dedi.