Vur pençeni Kartal'ım

İlk maçında Porto'yu deplasmanda deviren Kartal, Alman futbolunun yükselen yıldızıyla 21.45’te karşılaşacak. Kritik mücadeleyi Rus hakem Sergei Karasev yönetecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Eylül 2017 Güncelleme 26 Eylül 2017, 02:18
Vur pençeni Kartal’ım

İÇİNDEKİLER

Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Beşiktaş bu akşam G Grubu'ndaki 2. maçında Alman temsilcisi Leipzig ile karşılaşacak. Vodafone Park'ta 21.45'te başlayacak mücadelede Rus hakem Sergei Karasev düdük çalacak. Maçı Tivibu Spor 2 ve TRT 1 canlı olarak yayınlayacak.

​MEDEL'İN YERİNE ADRIANO
Grubundaki ilk maçında Porto'yu deplasmanda yenerek büyük bir başarı elde eden Beşiktaş bu akşam da Leipzig önünde kazanarak ikinci tur yolunda dev bir adım atmayı hedefliyor. Hafta sonu oynanan derbiden ağır hasarlı çıkan Siyah- Beyazlılar ayrıca alacağı 3 puanla yeniden moral bulmayı da hedefliyor. Kartal'da sakatlığı geçen Adriano ilk 11'deki yerini alacak. Teknik direktör Şenol Güneş'in derbi kadrosunda Adriano- Medel dışında değişiklik yapması beklenmiyor.

AVRUPA'DA 198. MÜCADELE
Bu akşam G Grubu'nda ayrıca 1 puanlı Monaco evinde puansız Porto ile karşılaşacak. Beşiktaş bugüne kadar Avrupa kupalarında yaptığı 197 müsabakada, 74 galibiyet, 42 beraberlik ve 81 mağlubiyet aldı. Kartal 256 gol atarken, 282 gol yedi.