Kocaman inancın zaferi

Kocaman, Başakşehir mağlubiyetinin ardından takımı topladı ve “Yüzünüz düşmesin. Şampiyon olacağız” dedi. Önce Alanya sonra Beşiktaş’ı deviren Fener, şimdi zirve hesabı yapıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Eylül 2017 Güncelleme 25 Eylül 2017, 00:46
Kocaman inancın zaferi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin cumartesi gecesi Kadıköy'de Beşiktaş'ı 2-1 yenmesinin yankıları sürerken, bu zaferin perde arkasındaki isim hiç şüphesiz Aykut Kocaman oldu! Aslında her şey Ülker Stadı'nda Başakşehir'e 3-2 kaybedilen maçın sonrasında başladı. Bu maçtan 1 gün sonra yapılan antrenmanda tüm futbolcuların moralleri yerlerdeydi.

​AYAĞA KALKTIĞIMIZI GÖRECEKSİNİZ
Futbolcularının moral çöküntüsünü gören Kocaman bir toplantı yapmaya karar verdi. Kocaman, "Evet evimizde kaybettik. Ama iyi oynuyoruz ve ben bu takıma güveniyorum. ayağa kalktığımızı göreceksiniz" dedi.

​BU TAKIM ŞAMPİYON OLACAK
Kocaman o günkü toplantıda "Aklınızdan yenilgiyi atamadığınızı biliyorum. Ama yenildiğimiz bu maçta bile maçı nasıl çevirebileceğimizi gördük. Biz harika bir takımız ve göreceksiniz şampiyon olacağız" ifadesini kullandı.

​TAKIMIN ÖZGÜVENİ ZİRVE YAPTI
Bu konuşmanın ardından 4-1'lik flaş Alanya galibiyeti ve cumartesi gecesi de Beşiktaş zaferi geldi. 15 günde diplerde olan özgüven zirve yaptı. Sarı-Lacivertliler şimdi ise liderlik koltuğunu ele geçirmenin hesaplarını yapıyor.