Yine Palabıyık yine olay!

Geçen sezon kupada oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisiyle çok tartışılan Ali Palabıyık dün yine olayların adamıydı. Beşiktaş cephesi, bir penaltılarının ve bir gollerinin verilmediğini belirtip isyan etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Eylül 2017 Güncelleme 24 Eylül 2017, 01:15
Yine Palabıyık yine olay!

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe ile Beşiktaş arasında oynanan dev derbiye hakem Ali Palabıyık damga vurdu. Oldukça gergin başlayan derbide Palabıyık, ilk yarıda Beşiktaşlı Quaresma ve Fenerbahçeli Neto'yu kırmızı kartla oyun dışında bıraktı. Maç bu dakikadan sonra sertleşti. Ali Palabıyık, kırmızı kartlardan sonra kontrolü kaybetti.

NEGREDO GOLE SEVİNDİ AMA...
61'de Beşiktaş, Negredo ile golü buldu ancak Ali Palabıyık ofsayt gerekçesiyle golü geçersiz saydı. Siyah- Beyazlılar bu gole uzun süre itiraz etti. Beşiktaşlı futbolcular pozisyonun ofsayt olmadığını iddia etti.

​KARTAL'IN PENALTI İSYANI
71. dakikada gelişen Beşiktaş atağında Cenk Tosun'un ayağına Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım ceza sahası içinde bastı. Ancak derbinin hakemi Ali Palabıyık penaltı noktasını gösteremedi.

PALABIYIK KONTROLÜ KAYBETTİ
Kontrolü kaybeden Palabıyık, 3 kırmızı kart daha çıkarttı. 90 dakikanın bitiş düdüğüyle birlikte Beşiktaşlı futbolcular, Ali Palabıyık'a itirazlarda bulundu. Hakem, soyunma odasına güçlükle gidebildi.