Kartal ağır yaralı

Beşiktaş bu sezon ilk yenilgisini aldı. Trabzonspor maçı öncesi Atiba, Quaresma ve Oğuzhan kırmızı kart gördü. Tribüne gönderilen Şenol Güneş ise Trabzonspor maçını tribünden izleyeeck

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Eylül 2017 Güncelleme 24 Eylül 2017, 01:09
Kartal ağır yaralı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş ağır yaralı... Siyah-Beyazlı takım bu sezon çıktığı ilk derbi maçında Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olurken aynı zamanda bu sezon ilk mağlubiyetini aldı. Şampiyonluk yarışında kazaya uğrayan Beşiktaş sadece bununla sınırlı kalmayarak karşılaşmayı 9 kişi tamamladı. Maç sonrasında Oğuzhan atıldı. Böylece Atiba, Quaresma ve Oğuzhan Trabzonspor maçında takımlarında yerlerini alamayacak. Böylece Beşiktaş bu karşılaşmaya çok önemli 3 yıldızından yoksun çıkmış olacak.

GÜNEŞ TRİBÜNE YOLLANDI
Siyah-Beyazlı takım aldığı bu yenilgiyle Salı günü Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Leipzig maçı öncesi büyük moral bozukluğuna uğradı. Ligde bu sezon hiç yenilgisi olmayan Kartal geçen sezon yenemediği ezeli rakibine bu kez mağlup oldu. Bu arada Şenol Güneş de Pepe ile Valbuena arasındaki pozisyonda hakem Ali Palabıyık'a itiraz edince 67. dakikada tribüne gönderildi. Beşiktaş Teknik Direktörü kalan dakikaları tribünden takip etmek zorunda kaldı.

​BU YENİLGİYİ TELAFİ EDECEĞİZ
Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Lens bu yenilgiyi telafi edeceklerini söyledi. Maç içinde atmosferin gereksiz yere arttığını vurgulayan Lens, "Şimdi bu maçı unutarak Leipzig ve Trabzonspor maçlarına bakacağız" dedi.