960 milyonluk kapışma

TAKVİM, Fener ve Beşiktaş’ın kilit oyuncularının 5 haftalık lig rakamlarını mercek altına aldı. Ortaya cok çarpıcı sonuçlar çıktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Eylül 2017 Güncelleme 22 Eylül 2017, 00:10
960 milyonluk kapışma

İÇİNDEKİLER

Türkiye nefesini tuttu, yarınki dev derbiyi bekliyor... Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın merakla beklenen buluşmasında süper yıldızlar sahne alacak. İki takımın toplam değerleri 230 milyon Euro'yu (960 milyon lira) bulan yıldızları 3 puan için savaşacak. TAKVİM bu isimlerin lig rakamlarını mercek altına aldı.

VALBUENA BİR ADIM ÖNDE!
Derbi öncesi formları ve kariyerleriyle en çok dikkat çeken isimler Mathieu Valbuena ve Ricardo Quaresma. İki yıldız da müthiş bir haftaya geride bırakırken, Valbuena istatistiklerde öne çıkıyor.



DİNAMOLAR BİRBİRİNE YAKIN
İki takımın orta alandaki dinamolarına da derbide kuşkusuz büyük iş düşecek. Souza sezona iyi bir başlangıç yaparken, Atiba da müthiş istikrarını koruyor. İki yıldızın rakamları da birbirine yakın.



STOPER DE BELİRLEYİCİ OLACAK
Derbide hücumcular kadar savunmacıların performansı da belirleyici olacak. Fener'in sakatlıktan dönen stoperi Skrtel ve Kartal'ın dünya yıldızı Pepe duran toplarda önemli bir gol silahına dönüşüyor.



EN DEĞERLİ İSİMLER JANSSEN&TALISCA
Kadrosunda birbirinden önemli isimler olan Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın en pahalı isimleri Vincent Janssen ve Anderson Talisca oldu. İki futbolcunun da piyasa değeri 13 milyon Euro... Beşiktaş 127 milyon Euro ile ligin en pahalı takımı... Fenerbahçe ise 103 milyon Euro ile Galatasaray'ın ardından 3. sırada.