Sonuna kadar Yanal

Trabzon Başkanı, “Göreve gelirken de hep istikrarın üzerinde durduk ve buna vurgu yaptık... Hoca değişikliği gündemimizde yok” dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Eylül 2017 Güncelleme 21 Eylül 2017, 00:00
Sonuna kadar Yanal

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Başakşehir maçı sonrasında gündeme gelen 'Ersun Yanal ile yollar ayrılacak' söylentilerine son noktayı koydu. Bordo- Mavili kulübün başkanı Usta, yaptığı açıklamayla tecrübeli teknik adam Ersun Yanal'a sahip çıktı. Usta, istikrardan yana olduklarının altını çizdi

​ASLA GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ
Başkan Usta, "Göreve gelirken de hep istikrarın üzerinde durduk ve buna vurgu yaptık. Bu düşüncemizden geri adım atmayacağız. Teknik direktör değişikliği gündemimizde yok" ifadelerini kullandı.

​GEÇEN SEZON DA SAHİP ÇIKTI
Bilindiği gibi Trabzonspor geçtiğimiz sezonun ilk yarısında kötü sonuçlar almış ve Muharrem Usta, Ersun Yanal'a sahip çıkmıştı. Bordo-Mavililer, o sezonun ikinci yarısında üst üste galibiyetler almıştı.

SOSYAL MEDYA KISITLAMASI
Başkan Muharrem Usta'nın da katılımıyla gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında, sosyal medya kullanımına kısıtlama getirildiği öğrenildi. Yöneticiler kendi alanları dışında açıklama yapamayacak.