Cenk’e çılgın teklif

İngiliz basını, Tottenham’ın Cenk için 20 milyon Euro teklif ettiğini yazdı. Gazeteler bu transferin devre arası bitebileceğini duyurdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Eylül 2017 Güncelleme 20 Eylül 2017, 00:04
Cenk’e çılgın teklif

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun bu sezon gösterdiği üstün performansını Porto ve Konyaspor maçlarında da sürdürürken bir İngiliz devinin de dikkatini çekti. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Tottenham kulübü Mauricio Pochettino'nun talebi üzerine Cenk Tosun için gözlemci görevlendirdi.

​PERFORMANSINDAN ETKİLENDİ
Cenk'in Porto maçındaki performansından etkilenen Arjantinli Teknik Direktör'ün emri üzerine harekete geçildi. İddialar yıldız oyuncu için İngiliz ekibinin 20 milyon Euro'yu gözden çıkardığı yönünde.

​ÖDEME PLANI KABUL EDİLMEDİ
Daily Mail transferin son gününde Crystal Palace'tan teklif geldiği ancak Beşiktaş ödeme planını kabul etmediğini okurlarınaaktardı.

​TOSUN PAŞA SÜREKLİ KENDİNİ GELİŞTİRDİ
Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Cenk Tosun normal idmanların dışında kendisini sürekli geliştiriyor. Kartal'da Gomez ve Demba Ba'nın arkasında yedek bekleyen 26 yaşındaki futbolcu kendi stilini geliştirirken özellikle son vuruşlarda iyi düzeye geldi.