Bekle Fener geliyoruz

Quaresma, Kadıköy’e kazanmak için gideceklerini belirtti. Cenk, Talisca ve Babel de derbiyi kazanacaklarına inandıklarını söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Eylül 2017 Güncelleme 19 Eylül 2017, 00:40
Bekle Fener geliyoruz

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın Konyaspor'u yenerek galibiyet serisini sürdürmesi maçtan sonra büyük bir sevinç yaşattı. 2. golü atan Quaresma fizik olarak kendisini çok iyi hissettiğini ifade ederek, "Derbi her zaman derbidir. Önceden bilemezsiniz. Biz üzerimize düşeni yapacağız. Sahaya çıkıp kazanmaya çalışacağız" diye konuştu.

​ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ
İlk golü atan Cenk Tosun da kendisine yeni hedefler koyduğunu söyleyerek, "Giderek daha tecrübe kazanıyorum. Fenerbahçe'yi yenmek için gideceğiz. Bu maçta üzerimize düşeni yapacağız" diye konuştu.

​BU İSTATİSTİĞE SON VERECEĞİZ
Beşiktaş'ın diğer yıldızları Talisca, Babel ve Caner de bu sezon ilk derbiye çıkacaklarını hatırlatarak, "Fenerbahçe'yi uzun yıllardır deplasmanda yenemedik. Bu istatistiğe son vermek istiyoruz" diye konuştu.

​İYİ BİR SONUÇLA DÖNECEĞİZ
Beşiktaşlı yöneticilerden Metin Albayrak, Fenerbahçe ile önemli bir derbi oynayacaklarını söyleyerek, "Derbiden iyi bir sonuçla döneceğiz. Hocamıza ve takımımıza güvenimiz tam" ifadesini kullandı.




​GARY MEDEL İLK KEZ İLK 11'DE OYNADI
Beşiktaş'ta cezalı Tosic'in yerine ilk 11'de Medel forma giydi. Böylece Şilili futbolcu bu sezon ilk kez ilk 11'de giydi. Siyah-Beyazlı takımda Negredo ve Lens yine maça kulübede başladı. Bu arada sakatlığı nedeniyle kaptan Oğuzhan Özyakup da kadroda yer almayanlar arasındaydı.