Atom karınca Valbuena

Alanya maçında iki kez fileleri sarsan Fenerbahçeli Mathieu Valbuena, istekli oyunu ile izleyenleri mest etti. Sarı-Lacivertli taraftarlar, Fransız yıldız için sosyal medyada “Atom karınca gibi çalışkan” yorumunu yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Eylül 2017 Güncelleme 18 Eylül 2017, 01:11
Atom karınca Valbuena

İÇİNDEKİLER

Alanyaspor deplasmanından galibiyetle dönen Fenerbahçe'de Matiheu Valbuena ortaya koyduğu etkili futbolla alkış aldı. Takımının ilk golünün hazırlanışında yer alan, Fransız yıldız Fenerbahçe'nin maçtati 2 ve 4. gollerini kaydeden isim oldu. Deneyimli oyuncu attığı gollerin yanı sıra bitmek bilmeyen enerjisi ile de izleyenleri adeta büyüledi.

TARAFTARDAN ÖVGÜ
Sezon başından bu yana hırslı futboluyla taraftarın sevgilisi olan Valbeuna'dan, Alanya maçındaki performansı sonrası sosyal medyada övgü ile bahsedildi. Bazı taraftarlar 32 yaşındaki oyuncu için, "Atom karınca gibi çalışkan", "Tüm takıma örnek olmalı" "Valbuena iyi ki Fenerbahçe'de" şeklinde yorumlar yaptı. Fransız oyuncu maç sonuna alınan galibiyetten ötürü çok mutlu olduğunu ve bu zafere yenilerini eklemek için çalışacaklarını yapacaklarını söyledi.

​VOLKAN DEMİREL ISINMAYA ÇIKMADI
Aykut Kocaman'ın Alanya maçında ilk 11'de yer vermediği F.Bahçe Kaptanı Volkan Demirel, karşılaşma öncesi ısınma çalışmalarına katılmadı. Deneyimli kaleci ısınma esnasında kulübede oturdu.