PFDK Fener’e ceza kesti

Başakşehir maçının Okul Üst D Tribinünü’nde izleyen taraftarlar, Volkan Babacan’ın kafasına atılan su şişesi nedeniyle Beşiktaş derbisine giremeyecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Eylül 2017 Güncelleme 15 Eylül 2017, 00:00
PFDK Fener’e ceza kesti

İÇİNDEKİLER

PFDK, Fenerbahçe'ye geçtiğimiz hafta sonunda Ülker Stadı'nda oynanan Medipol Başakşehir maçında yaşananlar olaylar nedeniyle para ve e-bilet bloke cezası kesti. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe'ye 100 bin TL para cezası verirken, OKUL ÜST D bloka giriş yapan seyircilerin bir sonraki iç saha maçı olan Beşiktaş derbisinde stadyuma girememesini kararlaştırdı. D Blok'ta cezalı olmayan taraftarlar derbiyi izleyebilecek.

VOLKAN'A SU ŞİŞESİ ATILMIŞTI
Fenerbahçe'nin geçtiğimiz hafta ligde Başakşehir'le oynadığı maçta rakipa takım kalecisi Volkan Babacan'ın kafasına su şişesi atılmış ve milli kaleci büyük tehlike atlatmıştı. PFDK, bu sebeple F.Bahçe'ye ceza verdi.

BEŞİKTAŞ CEPHESİNDEN PFDK KARARINA TEPKİ
Fenerbahçe'ye Başakşehir maçındaki olaylar nedeniyle Beşiktaş maçı için e-bilet bloke ve para cezası verilmesine Beşiktaşlı taraftarlar sosyal medyada tepki gösterdi. Beşiktaşlı taraftarlar derbinin seyircisiz oynanması gerekriğini savundu.