Hep zirvede olacağız

Yanal, “Yeni bir takımız. Bu takımın bundan sonraki performansı hepimizin merakı ama ben net söyleyeyim. Takımım zirve yarışında üst sıralardaki mücadelesini hep sürdürecek” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Eylül 2017 Güncelleme 14 Eylül 2017, 03:18
Hep zirvede olacağız

İÇİNDEKİLER

Trabzon Teknik Direktörü Ersun Yanal dün basın mensuplarının karşısına çıktı. Tecrübeli çalıştırıcı, "Burada kalmayı seven ve mutlu olan oyuncu kitlemiz var. Yeni bir takım kuruldu... Şunu çok net söyleyeyim, Trabzonspor mutlaka zirve yarışında üst sıralardaki mücadelesini sürdürecek" ifadelerini kullandı.

​YUSUF YAZICI'YI KORUYACAĞIM
Yusuf Yazıcı'nın önemli bir yetenek olduğunu belirten Yanal, "Onu kollamak ve korumak adına ben kendi üzerime düşeni yapacağım. Yusuf başka bölgelerde oynayacak yeteneğe de sahip" dedi.

​SORUN YABANCI SORUNU DEĞİL
Yanal, "Yabancı konusu tartışılması gereken konuların başında yer alıyor ama esas Türk sporunun tartışılması gerek. Bence yabancı sorunundan önce organizasyon sorunu düzeltilmeli" diye konuştu.

​KANSERE ASPRİN OLMAZ!
Tecrübeli hoca, "Ülke olarak spor yapılanmamız hakkında ciddi kararlar almak zorundayız. Kanser olmuşuz aspirinle ağrılarımızı gidermeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

JUNUZOVİC İLE GÖRÜŞÜYORUM
Ersun Yanal, "Junuzovic ile sorunumuz yok. Oyuncu gelmeyi çok istiyor ama kulübün istediği rakamlar da açıklandı. Hala görüşüyoruz. Kulübü diretiyor, vermek istemiyor" dedi.