Taktik maktik yok! Bam Bam Bam

Sezona süper bir başlangıç yapan Tolga Ciğerci yine sahne aldı... 41 ve 71 . dakikalarda attığı gollerle skoru 2-0 yaptı. Gomis 82. dakikada penaltıdan attığı golle perdeyi kapattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ağustos 2017 Güncelleme 26 Ağustos 2017, 02:02
Taktik maktik yok! Bam Bam Bam

İÇİNDEKİLER

Cimbom tutulmuyor... Sarı- Kırmızılılar, TT Stadı'nda Sivasspor'u 3-0 yenerek 3'te 3 yaptı ve zirvedeki yerini korudu... 11. dakikada hızlı gelişen Rodrigues'in şutu kaleci Rochet'ten döndü. Tolga Ciğerci'nin dönen topa penaltı noktası gerisinden uygun durumda yaptığı vuruş farklı şekilde auta gitti.

CİMBOM 41 DAKİKA BEKLEDİ
41. dakikada Belhanda'nın kullandığı korner atışında Serdar Aziz'in kafayla indirdiği topu, arka direkte Gomis yine kafayla Tolga Ciğerci'nin önüne bıraktı. Tolga'nın vuruşu ağlarla buluştu: 1-0

BELHANDA ZOR OLANI BAŞARDI
60. dakikada Belhanda mutlak pozisyonda topu üstten auta vurdu. 71. dakikada bir kez daha sahneye Tolga Ciğerci ve skoru 2-0 yaptı. 82. dakikada penaltıdan farkı 3'e çıkardı. Maç da 3-0 sona erdi.



ASLANTEPE'DE 40 BİN GOMİS!
Geçen hafta içinde bir sosyal medya kullanıcısı Bafetimbi Gomis hakkında ırkçı söylemlerde bulunmuştu. Galatasaray kulübü bu kişiyi mahkemeye verirken dün tribünler de Fransız yıldızı adeta bağrına bastı. 40 bini aşkın taraftar maç öncesinde dağıtılan Gomis maskelerinhi yüzüne taktı. Yıldız futbolcunun golü sonrası statta "Sen olsan bari" şarkısı çaldı.

SELÇUK İNAN'DAN PENALTI JESTİ
Kaptan Selçuk İnan dün de maça kulübede başladı. İkinci yarıda oyuna giren yıldız futbolcu penaltı kararı sonrası beyaz noktaya yürüdü. Fakat daha sonra topu Gomis'e bıraktı. Fransız yıldız da golü attıktan sonra taraftarlara doğru dönüp Selçuk'u işaret etti.