Mor ve ötesi

Fenerbahçe, Emre Mor için Dortmund’a yaptığı teklifi yükseltti. İmza an meselesi. İtalyan basını Gustavo Gomez’in, İngiliz basını ise Oumar Niasse’nin Fenerbahçe ile anlaştığını yazdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ağustos 2017 Güncelleme 22 Ağustos 2017, 01:50
Mor ve ötesi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe transfer çalışmaları kapsamında ilgilendiği oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor. Sarı- Lacivertliler'de gündemde olan isim Emre Mor. Fenerbahçe'nin genç futbolcunun transferinde son aşamaya geldiği öğrenildi. Emre Mor için Dortmund kulübüne fiyat artışının olduğu son bir teklif iletilmişti.

ÖZCAN: SICAK TEMAS HALİNDEYİZ
Yaşanan bu gelişmenin ardından Emre Mor'un Fenerbahçe çok yakın olduğu ifade ediliyor. Milli futbolcunun menajeri Muzzy Özcan da yaptığı açıklamada "Fenerbahçe ile sıcak temas halindeyiz" ifadesini kullandı.

GOMEZ İLE ANLAŞMA SAĞLANDI
Fenerbahçe'nin Emre Mor dışında ilgilendiği bir diğer isim ise Milan'ın Paraguaylı stoperi Gustavo Gomez. Bu futbolcu için de İtalyan basını "Fenerbahçe ile anlaşma sağlandı" ifadesini kullandı.

OUMAR NİASSE FENER YOLUNDA
Sürpriz haber İngiltere'den geldi. İngiliz basını Akhisar'da oynayan ve sonrasında Rusya'da yıldızı parlayan Everton'lu Niasse'yi F.Bahçe'nin kadrosuna katmak üzere olduğunu yazdı. Fener'i hareketli bir hafta bekliyor.