Önce Fırtına sonra Kanarya

5. dakikada Burak’la öne geçen Bordo-Mavililer’e 45’te Alper yanıt verdi... 56’da Olcay ağları sarstı. Ama son sözü 86’da penaltıdan Valbuena söyledi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ağustos 2017 Güncelleme 21 Ağustos 2017, 01:13
Önce Fırtına sonra Kanarya

İÇİNDEKİLER

Kadıköy'de kazanan yok... Sezonun ilk büyük maçında Fenerbahçe ile Trabzonspor 2-2 berabere kaldı. 5. dakikada Trabzon golü buldu. Savunmanın arkasına sarkan Burak, yerden seken topa ayak koydu ve skor 1-0 oldu. 30. dakikada Valbuena sağ çaprazdan ceza saha sahasına girdi. Sert şutunu Onur kurtardı.

ALPER POTUK'TAN ÇOK ŞIK GOL
45. dakikada Sol kanatta topla buluşan Alper Potuk, iki rakibinden sıyrılıp ceza sahasına girdi, sol çaprazdan yerden sert vurdu. Meşin yuvarlak köşeden filelerle buluştu: 1-1. İlk yarı bu skorla sona erdi.

VOLKAN'DAN YİNE ŞOK HATA
50. dakikada Ndoye, Volkan ile karşı karşıya kaldı. Ağır davranınca defans araya girdi. 56. dakikada Trabzon bir kez daha öne geçti. Olcay uzaktan çok sert vurdu. Volkan'ın da hatasıyla top ağlarla buluştu.

SON ANLARDA BÜYÜK HEYECAN
F.Bahçe 84. dakikada penaltı kazandı. Topun gerisine geçen Valbuena skoru 2-2 yaptı. 86'da Skrtel kale ağzından inanılmaz bir gol kaçırdı. 90+2'de Ndoye de fırsatı tepince maç 2-2 sona erdi.

BURAK KADIKÖY'DE PLAKAYI YAPTI!
Sezona süper bir başlangıç yapan ve Konyaspor ağlarını iki kez sarsan Burak Yılmaz dün de 5. dakikada Fenerbahçe'ye golünü attı. Yıldız futbolcu böylece Trabzonspor formasıyla 61. kez gol sevinci yaşayıp plaka yaptı. Fakat Burak Yılmaz kasığından yaşadığı sakatlık nedeniyle 20. dakikada oyundan alındı.

FENER SERİYİ 8'E ÇIKARDI!
SON maçlarda savunmada büyük sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, Trabzonspor karşısında da kalesini kapatamadı. Sarı-Lacivertliler üst üste 8. resmi maçta da gol yemekten kurtulamadı.

90+FUTBOL- ERMAN TOROĞLU
Bakıyorum pozisyon var mı, yok. Topçular koşuyorlar falan... 40 bin kişi gelmiş, yazık verdikleri paraya. İnsanlar yaşlandıkça korkaklaşıyorlar. Ben Ersun Yanal'ın eski maçlarını biliyorum. Fenerbahçe gibi bir takımı yakalamışsın, kalede de kalecisi yok. Şu Fenerbahçe'yi yenemiyorsan! Ersun Yanal da büyük teknik adammış! Hadi oradan... Bu takım geçtiğimiz gün 4. Lig takımına yenilmiş. Galatasaray takımı çatır çutur top oynuyor. Fenerbahçe seyircisi iki haftadır Galatasaray'ı seyrediyor ve 'Bu ne biçim iş' diyor.