Vida’da mutlu son

Beşiktaş transferi için yoğun mesai harcadığı Domagoj Vida ve Dinamo Kiev ile her konuda anlaşmaya vardı. Hırvat yıldız birkaç gün içinde İstanbul'a gelerek kendisini Beşiktaş'a bağlayacak sözleşmeye imza atacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ağustos 2017 Güncelleme 19 Ağustos 2017, 01:03
Vida’da mutlu son

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş uzun süredir transferi için uğraş verdiği Domagoj Vida'yı renklerine bağladı. Hırvat futbolcuyla bir süre önce anlaşan Beşiktaş yönetimi, oyuncunun kulübü Dinamo Kiev'i de en sonunda ikna etmeyi başardı. Siyah-Beyazylı yönetim uzun süredir Ukrayna ekibi ile Vida'nın transferi için görüşmeler yapıyordu.

PARA KAZANMAK İÇİN ONAY VERDİ
TECRÜBELİ oyuncunun Dinamo Kiev'in Devler Ligi'nden elendikten sonra ısrarla ayrılmak istemesiyle Kiev transfere onay verdi. Ukrayna ekibi, Ocak ayında sözleşmesi bitecek Vida'dan para kazanmak istedi.

​SALI GÜNÜ GELMESİ BEKLENİYOR
Beşiktaş Ukrayna kulübü ve Vida ile ufak detayları da önümüzdeki hafta halledecek. 28 yaşındaki Hırvat stoperin salı günü İstanbul'da olacağı öğrenildi. Şenol Güneş de bu transferi çok istiyordu.

​TAM KARTAL'IN ARADIĞI STOPER
48 kez Hırvat Milli Takım forması giyen Vida, özellikle hırçın futboluyla dikkat çekiyor. Rakibini ısıran bir stoper olan Vida, hava toplarında da oldukça başarılı... Tecrübeli savunma oyuncusu 2013 yılından beri Kiev'de.