Kartal’dan Fener’e 3. gol Jeremain Lens

Geçen sezon Fenerbahçe formasıyla harika bir performans sergileyen Jeremain Lens adım adım Beşiktaşlı oluyor. Artık herkes resmi açıklamayı bekliyor. 3.5 milyon Euro'luk teklifiyle Jeremain Lens'i ikna eden Siyah-Beyazlılar, Sunderland'e 5 milyon Euro'luk teklif sundu... Arada sadece ufak pürüzler kaldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ağustos 2017 Güncelleme 02 Ağustos 2017, 01:50
Kartal’dan Fener’e 3. gol Jeremain Lens

İÇİNDEKİLER

Şampiyon Beşiktaş sezonun en büyük transfer bombalarından birisini patlatıyor... Geçen sezonun başında Gökhan Gönül ve Caner Erkin'i kadrosuna katarak ezeli rakibi Fenerbahçe'ye çifte çalım atan Siyah-Beyazlılar, bu kez de Jeremain Lens'i bitiriyor. Beşiktaş uzun bir süredir gündeminde yer alan Hollandalı kanat oyuncusu için ciddi bir adım atmamıştı. Fakat Marcelo'nun Lyon'a satışından gelen sıcak para sonrasında eli güçlenen Siyah-Beyazlılar, teknik direktör Şenol Güneş'in de ısrarla istediği Lens'le hafta başında her konuda anlaşma sağladı. Ardından Sunderland'le kıran kırana pazarlıklara başlayan Beşiktaş mutlu sona çok yaklaştı. İki kulüp arasında çok ufak pürüzler kaldığı ifade ediliyor.

HAFTA SONUNA KADAR 'KAP' GELECEK!
Alınan bilgilere göre Beşiktaş son olarak İngiliz kulübüne 5 milyon Euro'luk teklif sundu. Sunderland'ın ise 6 milyon Euro istediği öğrenildi. Siyah-Beyazlılar'ın aradaki 1 milyon Euro'luk farkı bonus maddeleri ile kapatarak kısa sürede işi bitirmesi bekleniyor. Lens'le yıllık 3.5 milyon Euro karşılığında el sıkışan Beşiktaş'ın hafta sonuna kadar KAP'a bildirim yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

F.BAHÇELİ TARAFTARLAR İSYAN BAYRAĞI AÇTI
Geçen sezon Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in Beşiktaş'a transferi nedeniyle yönetime çok sinirli olan Fenerbahçeli taraftarlar, Jeremain Lens'le ilgili gelişmelerin ardından isyan bayrağını açtı. Taraftarlar sosyal medyada özellikle Başkan Aziz Yıldırım'a çok büyük tepki gösteriyorlar.

REKABET BÜYÜK OLACAK
Jeremaın Lens'in transferinin ardından Beşiktaş'ın kanatlarında büyük bir rekabet yaşanacak... Hollandalı yıldızın Quaresma ve Babel'le yaşayacağı forma savaşı büşük bir merakla bekleniyor.