Lens için kıran kırana

Kartal, Lens’le her konuda anlaşırken kulübüne 4 milyon Euro bonservis bedeli önerdi. İngiliz kulübü 7 milyon Euro’da direnirken görüşmeler devam ediyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ağustos 2017 Güncelleme 01 Ağustos 2017, 00:37
Lens için kıran kırana

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş forvet ve stoper arayışlarını sürdürürken kanatlar için de girişimlerini hızlandırdı. Siyah- Beyazlı yönetim geçen sezonu Fenerbahçe'de kiralık olarak geçiren Hollandalı futbolcu Lens için Sunderland'la görüşmelerini sürdürüyor. Lens'le yapılan zirvede yıldız oyuncu ile her konuda anlaşma sağlandı. Beşiktaş bu gelişmenin ardından Lens için Sunderland'la masaya oturdu. Siyah-Beyazlı yönetimin İngiliz kulübüne 4 milyon Euro bonservis bedeli önerdiği ancak Sunderland'ın kapıyı 7 milyon Euro'dan açtığı öğrenildi. Bu rakamı çok bulan Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner'in buna rağmen İngiliz kulübünü iknaya çalıştığı öne sürüldü.

EN İYİ RAKAMI BEŞİKTAŞ TEKLİF ETTİ
Lens için şu ana kadar en iyi rakamı Beşiktaş'ın verdiği öğrenilirken Sunderland'ın daha fazla para koparmak için tok satıcı rolü üstlendiği iddia edildi. Beşiktaş bu oyuncuyu bonservis bedeliyle alamadığı takdirde kiralama yoluna gidecek. İngiliz takımında bu sezon düşünülmeyen Hollandalı yıldızın kiralanması karşılığında ise kulübüne 2 milyon Euro bedel önerilecek.