Fener'den Eto’o operasyonu

Fenerbahçe yönetimi, önceki gün Samuel Eto’o transferiyle ilgili haberleri yalanlandı. Fakat metin, gece saatlerinde resmi siteden çıkartıldı. Bu gelişme “F.Bahçe transferi her an bitirebilir” şeklinde yorumlandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Temmuz 2017 Güncelleme 25 Temmuz 2017, 00:00
Fener’den Eto’o operasyonu

İÇİNDEKİLER

Forvet transferini bitirmek için uzun bir süredir yoğun çaba harcayan Fenerbahçe'de Samuel Eto'o sesleri yükseliyor... Sarı-Lacivertli kulüp, önceki gün Kamerunlu yıldızın transferiyle ilgili iddiaları yalanlamıştı. Fakat ardından sürpriz bir gelişme yaşandı. Eto'o ile ilgili yalanlama metni gece geç saatlerde resmi siteden kaldırıldı. Yaşanan bu gelişme, "Fenerbahçe, Eto'o'yu bitiriyor" şeklinde yorumlandı. Alınan bilgilere göre Sarı-Lacivertliler geçtiğimiz hafta sonu 36 yaşındaki forvet için Antalyaspor'un kapısını çaldı. Fakat Kırmızı-Beyazlı kulüp önceki gün olumsuz yanıt verdi. Fenerbahçe de bunun üzerine resmi siteden yalanlama yayınladı. Ancak gece saatlerinde Antalyaspor cephesinin tavrında yumuşama yaşandı.

ETO'O FENER'E GİTMEYİ ÇOK İSTİYOR
Fener'e gitmek isteyen Eto'o'nun ısrarcı tutumu sonrasında Akdeniz kulübü, "Gelin bir daha konuşalım" mesajını yolladı. Bunun üzerine Sarı-Lacivertliler, yalanlama metnini kaldırdı. Fenerbahçe'nin bonservis bedeli ödemek istemediği, Eto'o'nun alacaklarına karşılık bonservisini alabileceği öğrenildi. Fakat Antalyaspor 1.5 milyon Euro talep ediyor. Bu hafta içinde sıcak saatlerin yaşanması bekleniyor.

GEÇEN SEZON DA GÜNDEME GELMİŞTİ
Antalyaspor formasıyla beklentilerin üstünde bir performans sergileyen Samuel Eto'o geçtiğimiz sezon devre arasında Fenerbahçe'nin gündemine gelmişti. Sarı-Lacivertliler'in yanı sıra Beşiktaş da Kamerunlu yıldızla ciddi şekilde ilgilenmiş, iki kulüp arasında gerilim yaşanmıştı. Fakat Eto'o, Antalyaspor'da kalmıştı.

AATİF TAKASI DA MASADA DURUYOR
UEFA ile yaptığı anlaşma nedeniyle Samuel Eto'o için Antalyaspor'a bonservis ödemek istemeyen Fenerbahçe'nin Aatif Chahechouhe'yi takas olarak önerdiği de öğrenildi. Antalyaspor yönetiminin konuyu teknik direktör Rıza Çalımbay ile paylaşacağı, onay gelmesi durumunda Faslı yıldızın Eto'o karşılık olarak öerileceği öğrenildi.