Büyük bomba patlıyor

Orta alana dünyaca ünlü bir yıldız transfer etmek isteyen yönetim, Lima’nın yanı sıra Ben Arfa ve Nasri ile de temasta. Hedef üç yıldızdan birisini bitirmek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Temmuz 2017 Güncelleme 25 Temmuz 2017, 01:48
Büyük bomba patlıyor

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de sezonun başlamasına kısa bir süre kala transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe 'büyük bomba' peşinde... Orta alana dünyaca ünlü bir isim transfer etmek isteyen Sarı-Lacivertliler, 3 yıldızla masada. Yönetim, teknik direktör Aykut Kocaman'ın gözdesi olan ve listenin ilk sırasında yer alan Lucas Lima için görüşmelerini sürdürüyor. Santos formasını giyen Sambacı'nın 3 parça olan bonservisiyle ilgili sorunu çözmeye çalışan yöneti adeta 24 saat mesai yapıyor. Fenerbahçe bir yandan da Inter'in de ilgilendiği Lucas Lima'yı iknaya çalışıyor. Brezilyalı yıldızın 1 hafta süre istediği gelen bilgiler arasında. Sarı-Lacivertliler ayrıca PSG'li Hatem Ben Arfa ile temaslarını da hızlandırmış durumda.

ÇİN'DEN ÇOK CAZİP TEKLİFLER ALIYOR
F.Bahçe yönetimi yarın Fransız yıldız için Paris'e gidecek ve oyuncu ile kulübüne son teklifini yapacak. Yönetimin listesindeki 3. isim ise Samir Nasri... İngiltere'nin en önemli yayın organlarından The Times, Sarı-Lacivertliler'in Manchester City'ye kiralama teklifi yaptığnı yazdı. Fakat Çin'den çok cazip teklifler alan Fransız futbolcunun yıllık maliyetinin oldukça fazla olduğu konuşuluyor.