Feghouli geliyor

Paris’te bulunan Başkan Dursun Özbek ve sportif direktör Cenk Ergün, Cezayirli futbolcunun menajeriyle kesin anlaşma sağladı. Feghouli 2-3 gün içinde İstanbul’da olacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Temmuz 2017 Güncelleme 24 Temmuz 2017, 00:00
Feghouli geliyor

İÇİNDEKİLER

Transferde ikinci büyük operasyon için düğmeye basan Galatasaray'da gündem çok sıcak... Sofiane Feghouli, Fernando ve Gianelli Imbula'nın transferi için yurt dışına çıkan Başkan Dursun Özbek ile sportif direktör Cenk Ergün müjdeleri göndermeye başladı. Dün Paris'te Sofiane Feghouli'nin menajeriyle bir kez daha bir araya gelen Özbek ve Ergün kesin anlaşmayı sağladı. Yıldız futbolcuya bonuslarla birlikte senelik 4 milyon Euro ödeneceği konuşuluyor. Cezayirli yıldızın birkaç gün içinde İstanbul'da olması bekleniyor.

YENİ ROTA İNGİLTERE
Başkan Özbek ve Ergün'ün bugün de İngiltere'ye geçmesi bekleniyor. İkilinin ilk olarak Fernando'nun transferi için Manchester City kulübüyle görüşeceği öğrenildi. G.Saray daha önce yaptığı zirvede Fernando ile el sıkışmıştı. Sarı- Kırmızılılar, İngiltere'de ayrıca Imbula'nın kulübü Stoke City ile masaya oturacak. İngiliz kulübüyle kiralama konusunda yaşanan anlaşmazlığın giderilmesi için çalışılacak.