İstifa yok operasyon kapıda

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Temmuz 2017 Güncelleme 22 Temmuz 2017, 02:09
İstifa yok operasyon kapıda

İÇİNDEKİLER

KÖY takımı Östersunds önünde tarihinin en büyük facialarından birisini yaşayan Galatasaray'da yer yerinden oynamış durumda... Sarı-Kırmızılılar'da taraftarların isyan bayrağını açtığı Başkan Dursun Özbek ve teknik direktör Igor Tudor hedef tahtasına oturtuldu.
Östersunds maçının ardından Başkan Özbek ve yöneticiler, Türk telekom Stadı'nda gece 02.00'ye kadar süren bir toplantı yaptı. TAKVİM'in ulaştığı bilgilere göre, yoğun bir şekilde istifaya davet edilen Başkan Özbek kesinlikle görevi bırakmayı düşünmüyor. Fakat yöneticilerin tamamının "Tudor gitsin, Lucescu gelsin" fikrinde olduğu dediği belirtiliyor.
BEN DE HİÇ MEMNUN DEĞİLİM AMA...
Yöneticilerin, Dursun Özbek'e "Dünya kadar para harcıyoruz. Yıldız futbolcular getiriyoruz. Bu takımın hocası Tudor olamaz. Hemen Lucescu'yu getirelim" dediği öğrenildi. Başkan Özbek'in ise "Ben de Tudor'dan memnun değilim. Sonuçlar çok kötü. Ama hoca değiştirmek için erken. Biraz daha zaman tanıyalım" ifadesini kullandığı ifade edildi.
LUCESCU DÖNÜŞ İÇİN HAZIR KITA!
Ancak kulislerde konuşulanlara göre Tudor'un ömrü artık uzun değil. Özbek'in yönetim ve taraftarlardan gelen baskılara fazla dayanamayacağı ve kısa süre içinde operasyon için düğmeye basacağı belirtiliyor. Zenit'teki görevinden ayrılan Lucescu ise hazır kıta! Rumen hoca yeniden Galatasaray'a dönmek için yönetimden haber bekliyor.