Saray’da büyük isyan

Muslera dışındaki tüm futbolcular protesto edildi. Taraftarlar, “Selçuk dışarı” tezahüratlarıyla kaptanlarını yuhaladı.Yönetim ve Teknik Direktör Tudor istifaya çağrıldı. Taraftarlardan bazıları kombineleri yakarak sonuca tepki gösterdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Temmuz 2017 Güncelleme 21 Temmuz 2017, 00:56
Saray’da büyük isyan

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turundan elenmesi taraftarı çıldırttı. Karşılaşma öncesinde 2-0'lık yenilginin altından kalkacaklarını düşünerek Türk Telekom Stadı'nı dolduran 30 bin taraftar başlangıçta takımlarını desteklemelerine rağmen ilerleyen dakikalarda çıldırdı. Karşılaşma öncesi Teknik Direktör Tudor'u anons edilirken ıslıklayan taraftarlar karşılaşma boyunca da Hırvat çalıştırıcıya tepki gösterdi. Sarı-Kırmızılı tribünler özellikle 1-0 yenik duruma düştükten sonra tepkilerini daha da artırdı. Galatasaraylı taraftarlar maç boyunca hiç beğenmedikleri Lionel Carole'yi oyundan alındığı dakikalarda ıslıklarken kaptan Selçuk İnan'a da, "Çık dışarı" diye bağırarak protesto ettiler

MAÇ BİTMEDEN STATTAN AYRILDILAR
Galatasaraylı taraftar yönetimi istifaya çağırarak tepkilerini daha da artırırken takımdan ayrılan Hollandalı futbolcu Sneijder'in lehine tezahüratta bulundu. Sarı-Kırmızılı taraftarlar Uruguaylı kaleci Muslera'yı ise ayrı bir yere koyarak ona alkışlarla destek verdiler. Galatasaraylı taraftarların büyük bölümü karşılaşmanın bitiş düdüğü çalmadan Türk Telekom Stadı'nı terketti. Bazı taraftarlarda kombineleri yakarak tura erken veda etmelerine tepki gösterdi.

YASİN ÖZEL KRAMPONLA OYNADI
Östersunds ile oynanan ilk maçta ayak serçe parmağı kırılan Yasin Öztekin özel bir kramponla da olsa rövanş maçında sahadaki yerini aldı. Sarı- Kırmızılı oyuncu ayrıca maç öncesinde ağrı kesici iğne olarak mücadeleye çıktı.

YOUNES BELHANDA SAHADA KAYBOLDU!
Cimbom'un yeni transferi Younes Belhanda, Östersunds maçında stoperler arasında kayboldu. Sneijder'in gidişi sonrası takımın 'beyni' olması beklenen tecrübeli futbolcu top alamayınca taraftarlar tarafından eleştirildi. Belhanda'nın futbolunu, sosyal medyadaki Galatasaray taraftarları da eleştirdi.