İstanbul'da Burak zirvesi

Trabzon yönetimi Burak Yılmaz’la Başkan Usta’nın ofisinde bir araya geldi. Prensipte anlaşma sağlandı. Sırada Beijing kulübü var.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Temmuz 2017 Güncelleme 18 Temmuz 2017, 01:52
İstanbul’da Burak zirvesi

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da transfer gündeminin flaş ismi Burak Yılmaz ile ilgili olarak İstanbul'da flaş bir görüşme gerçekleşti. Görüşmeye Başkan Muharrem Usta, Asbaşkan Ahmet Çubukçu, Burak Yılmaz ve oyuncunun menajeri katıldı. Daha önce Burak Yılmaz ile yapılan ön anlaşmanın detaylarının masaya yatırıldığı görüşmede, oyuncuya Trabzonspor'a gelmek için yaptığı fedakarlık ve istek dolayısıyla teşekkür edildi.Ardından ise Burak Yılmaz'ın transferine resmiyet kazandırılması için Çin kulübü Beijing Guaon ile görüşmek üzere bir yöneticinin Çin'e gitmesi kararlaştırıldı. Bu görüşmede Burak Yılmaz da aktif rol almak istediğini dile getirdi.

SENİ BU KADRODA GÖRMEK İSTERİM
Yıldız futbolcu, "Kulübümle yapılacak görüşmede bende olmak isterim. Trabzonspor'a gitmek istediğimi söyleyeceğim" dedi. Bordo-mavili kulübün daha önce kulüp üzerinden gönderilen resmi teklif sonrası bu ziyaretle ciddiyetini bir kez daha göstereceği öğrenildi. Ersun Yanal da, Burak Yılmaz ile görüşerek, "Seni bu kadroda görmeyi ve hedefe birlikte yürümeyi çok isterim" ifadesini kullandı.