PSG&Lyon gibi olacağız

Bursa’nın Fransız hocası Le Guen, “Daha önceki kariyerimde Lyon ve PSG’de ofansif futbol oynatmıştım. Bursaspor’da da bunu yapacağıma inanıyorum. Her şey yolunda gidiyor...”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Temmuz 2017 Güncelleme 15 Temmuz 2017, 04:29
PSG&Lyon gibi olacağız

İÇİNDEKİLER

Timsah'ın dünyaca ünlü tenik dirketörü Paul Le Guen, yeni sezon için oldukça iddialı açıklamalar yaptı. Deneyimli teknik adam, rakiplerin yaptığı transferlerin kendilerini ilgilendirmediğini ve elindeki kadrodan memnun olduğunu ifade etti.

PSG VE LYON GİBİ OLACAĞIZ
Bursaspor'un sahada mücadele eden ve hücum oynayan bir takım görüntüsü çizeceğini belirten Le Guen, "Kariyerimde Lyon ve PSG'de ofansif futbol tarzını oynatabilen, oturtabilen bir teknik direktör görüntüsü vermiştim. Bu sistemi Bursaspor'da da gerçekleştirebileceğime inanyorum" diye konuştu.

GERÇEKÇİ OLMALIYIZ
Transferde Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile yarışamayacaklarını da belirten Fransız hoca, "Hedeflerimizi koyarken gerçekçi olmalıyız. Sonuçta geçen sezon ligi 14. sırada bitiren bir takım devraldık. Bazı şeyler zamanla düzelecek" açıklamasını yaptı.

İLK ETAP KAMPI SONA ERDİ
Timsah Özlüce Tesisleri'nde sürdürdüğü yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını dün gerçekleştirdiği idmanla tamamladı. Yeşil-Beyazlı takım ikinci etap kamp çalışmaları için yarın Avusturya'ya gidecek.

BACARY SAGNA İLE TEMAS HALİNDEYİZ
Paul Le Guen, dünyaca ünlü sağ bek Bacary Sagna ile transfer görüşmelerinin sürdüğünü ve Fransız oyuncuyu çok istediğini açıkladı. Le Guen, "Sagna, Bursa'ya gelirse Fransa Milli Takımdı'nda oynama şansı artar" dedi.