Sosa’ya açık kapı Talisca’ya uyarı

Fikret Orman transferle ilgili ipuçları verdi. Beşiktaş Başkanı Gomez’in listelerinde olmadığını söyleyerek, “Sosa bir ihtimal. Talisca’nın ise sözleşmesi nasılsa yine öyle devam edecek. Hala gelmedi. Gerekirse kendisine ceza vereceğiz” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Temmuz 2017 Güncelleme 06 Temmuz 2017, 02:20
Sosa’ya açık kapı Talisca’ya uyarı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman transferle ilgili açıklamalarda bulundu. Gomez'in sözleşmesini uzattığını söyleyen Orman, "Eğer Beşiktaş'ı çok sevseydi kulübüne imza atmazdı. Artık Gomez defteri kapanmıştır" dedi. Sosa'nın kendilerine gelmesiyle ilgili bir bilgisi olmadığını ifade eden Orman, "Gelse bile bu durumu açıklamam" diye konuştu.

KURALLARIMIZ VAR
Aboubakar'ı takımda görmek istediklerini vurgulayan Başkan Fikret Orman, "Ancak Aboubakar'ın şartlarının uyması gerekir. Bir forvet alacağız. Biraz daha bu konuyu kovalayacağız. 1 sene sözleşmesi kalmış bir oyuncuya 10 milyon Euro vermeyiz" dedi. Talisca'nın hala takıma dönmediğini ifade eden Başkan Fikret Orman, "Talisca'nın sözleşmesi nasılsa yine öyle devam edecek. Beşiktaş'ın kuralları vardır. Bu kurallara uymayana ceza veririz. Annesinin rahatsızlığı olduğu söyleniyor. Bakacağız ve ona göre karar vereceğiz" ifadesini kullandı.

KAÇAK TALİSCA YİNE İDMANA ÇIKMADI
BEŞİKTAŞ yeni sezon hazırlıklarını çift idmanla sürdürdü. İlk idman salonda gerçekleşirken akşam kondisyon çalışmasına ağırlık verildi. Kendisinden haber alınamayan Talisca idmana yine katılmadı.

3 YILDIZLI FORMA KRİZİ
Beşiktaş Kulübü hala 3 yıldızlı formaları piyasaya sürmedi. Henüz formaların çıkmaması nedeniyle Pepe İmza töreninde Beşiktaş forması giymedi. Portekizli futbolcu, Türkiye'ye gelmeden önce 2 yıldızlı formayı giyerek poz vermişti. Sosyal medyada 2 yıldızlı forma çok eleştirildiği için Pepe dünkü imza töreninde forma giyemedi.