Asamoah tamam gibi

Cimbom’un transfer taarruzu bitmedi. Yönetim, Juventus’un 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Asamoah ile anlaşma sağladı. G.Saray Ganalı oyuncuya yılda 2.5 milyon Euro ödeyecek. Juventus'la da bonservis pazarlığında önemli ilerleme kaydedildi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Temmuz 2017 Güncelleme 04 Temmuz 2017, 02:16
Asamoah tamam gibi

İÇİNDEKİLER

Cimbom transfere doymuyor... Hücum hattını Belhanda ve Gomis'le, savunmayı da Maicon gibi önemli bir kozla güçlendiren yönetim bu kez rotayı 5 sezondur Juventus'ta forma giyen Kwadwo Asamoah'a çevirdi. Özellikle Teknik Direktör Igor Tudor'un takımda görmeyi çok istediği Ganalı futbolcu hem ön liberoda hem de sol bekte görev yapabiliyor. Sportif Direktör Cenk Ergün'ün Asamoah ile yaptığı transfer görüşmesinde her konuda anlaşma sağladığı iddia edildi. Galatasaray'ın Ganalı futbolcuya yıllık 2.5 milyon Euro ödeyeceği gelen bilgiler arasında. Yönetim oyuncunun bonservisi için de İtalyan kulübü Juventus'la görüşmelerini sürdürüyor.

​TRANSFERİ 2 GÜN İÇİNDE BİTEBİLİR
29 yaşındaki Ganalı yıldızın kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Sportif Direktör Cenk Ergün'ün Juventus'la yaptığı görüşmede bonservis konusunda anlaşma noktasına geldiği ortaya çıktı. İtalyan kulübünün yeni sezonda kadroda fazla şans bulamayacağını düşündüğü Asamoah için indirimde bulunduğu ve bu transferin en geç 2 gün içinde sonuçlanacağı gelen bilgiler arasında.