Kadıköy'de Emre Mor zirvesi

Aziz Yıldırım ile menajer Özcan, Emre Mor’un maaşı ve sözleşme şartları konusunda anlaştı... Dortmund teknik direktörü Peter Bosz’un kararı transferin kaderini belirleyecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Haziran 2017 Güncelleme 29 Haziran 2017, 01:44
Kadıköy’de Emre Mor zirvesi

İÇİNDEKİLER

Transferin en hızlı takımlarından Fenerbahçe'de dün çok flaş bir gelişme yaşandı... Uzun bir süredir gündemde olan Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan dün Ülker Stadı'ndaki kulüp binasında Sarı-Lacivertli yönetimle masaya oturdu. Başkan Aziz Yıldırım'ın katıldığı zirve çok olumlu bir ortamda geçti. Alınan bilgilere göre taraflar, Emre Mor'un yıllık ücreti ve sözleşme şartları konusunda prensip anlaşmasına vardı. Fakat transfer konusundaki son kararı milli futbolcunun kulübü Borussia Dortmund verecek. Alman ekibinin yeni teknik patronu Peter Bosz'un henüz yönetime genç futbolcuyla ilgili bir rapor sunmadığı ifade ediliyor. Fakat Emre Mor'un kendisini geliştirmesi için kiralanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

FLAŞ İDDİA: DORTMUND GARANTİ İSTİYOR!
Dortmund yönetiminin de Fenerbahçe'ye 'evet' demesi durumunda 'Türk Messi' lakaplı Emre Mor yeni sezonda çubuklu formayı giyecek. Öte yandan Alman basını çarpıcı bir iddiayı gündemine taşıdı. Bazı gazetelerde çıkan haberlere göre Dortmund yönetimi, Emre'yi kiralayacak takımda 11'de oynama garantisi istiyor. Fenerbahçe'nin böyle bir maddeye nasıl yaklaşacağı da büyük merak konusu.