İbiza'da yatıyor hesap yapıyor

Yönetimden izin alan Sneijder, İbiza’da açtığı gece kulübünde çılgın geceler yaşıyor. Hollandalı star bir yandan da ABD’den gelen teklifleri masaya yatırıyor. Sneijder’den kurtulmak isteyen yönetim gelişmeleri izliyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Haziran 2017 Güncelleme 27 Haziran 2017, 01:09
İbiza’da yatıyor hesap yapıyor

İÇİNDEKİLER

Sneıjder Galatasaray'dan ayrılmayı aklına koydu... İspanya'nın Ibiza kentinde eşi Yolanthe Cabau ile bir gece kulübü açan Hollandalı futbolcu, Sarı-Kırmızılı takımı kafasında bitirdi. Galatasaray Yönetimi'nden özel izin alarak İbiza'ya giden Sneijder'in burada menajeri Albers ile birlikte ABD'den birkaç kulüple görüştüğü ortaya çıktı. Menajer Albers daha önce yaptığı açıklamada, "Galatasaray, Sneijder ile devam etmek istemiyorsa bunu bize söylemeli. O bir efsane. Sneijder asla Galatasaray ile kavga etmek istemiyor. G.Saray'dan ön kapıdan çıkmak istiyor" ifadesini kullanarak Hollandalı starın ayrılabileceğinin sinyallerini vermişti. Yönetimin de yıllık ücreti çok yüksek olan Wesley Sneijder'in 7 milyon Euro olan bonservisinde indirim yapacağı öğrenildi.


Eşi Yolanthe Cabau ile birlikte açtığı gece kulübünde gününü gün ediyor. Dans, gösteri ve müziğin tavan yaptığı kulüpte Hollandalı yıldız her gün alem yapıyor.

SNEIJDER 3 YILLIK SÖZLEŞME İSTİYOR
Teknik Direktör Igor Tudor'la da bir türlü yıldızı barışmayan Hollandalı futbolcunun bir daha Galatasaray'a dönmek istemediği ve ABD kulüplerinin tekliflerini tek tek masaya yatırdığı öne sürüldü. Sneijder'in bir hafta içinde bu konuda kesin kararını vermesi bekleniyor. Sneijder'e ABD kulüplerinin Galatasaray'da aldığı parayı vermeye hazır olduğu belirlendi. Ancak 33 yaşındaki oyuncunun 3 yıllık sözleşme istemesi nedeniyle görüşmelerin uzadığı gelen bilgiler arasında.



İBİZA'DA RENKLİ GECELER
Sneıjder eşi Yolanthe ile birlikte açtığı gece kulübünde hem eğleniyor hem de gelen teklifleri tek tek değerlendiriyor