Forvetin parası Ozan'dan

Fenerbahçe Bacca veya Doumbia için geri sayıma geçti. Bu transfer Ozan’dan gelecek parayla yapılacak ve UEFA kriterlerine uyulacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Haziran 2017 Güncelleme 27 Haziran 2017, 01:59
Forvetin parası Ozan’dan

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon için tranfser çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de forvet tranfseri için geri sayıma geçilirken bu tranfserin kaynağı da belli oldu! UEFA ile yapılan finansal fair play anlaşması gereğinde sattığı oyuncu bedelince tranfser yapabilen Fenerbahçe forvet tranfserini Ozan Tufan'dan gelecek tranfser parasıyla karşılaşacak. Hatta bu transferden gelecek para ile diğer transferlerin de karşılığı sağlanmış olacak. Ozan Tufan için Portekiz'den Benfica ve Sporting Lizbon ile İspanya'dan Valencia ve Villarreal kulüpleri tranfser girişiminde bulunmuştu. Bu tranfser için görüşmeler devam ederken Fenerbahçe yönetimi maksimum geliri elde edebilmek için çaba sarfediyor.

BACCA İÇİN MİLAN'LA MASAYA OTURULUYOR
Bu arada Fenerbahçe, Carlos Bacca tranfseri için geri sayıma geçmiş durumda. Yönetici Ali Yıldırım'ın yarın İtalya'da Milanlı yöneticilerle bir araya gelmesi bekleniyor. Bacca'nın kiralık olarak transferinde anlaşma sağlanamazsa Sarı-Lacivertliler Roma'dan Doumbia'yı kiralık olarak renklerine bağlacak. Her iki futbolcu da geçtiğimiz sezon oldukça başarılı bir performans sergilemişti.

MİLAN BACCA İÇİN SERVET ÖDEMİŞTİ
Kolombiya'nın yetiştirdiği en önemli golcülerden birisi olan Carlos Bacca La Liga'da Sevilla ile başarılı bir macera yaşadıktan sonra 2015 yılında Milan'a tranfser olmuş, İtalyan kulübü bu transfer için Sevilla'ya 30 milyon Euro gibi yüksek bir rakam ödemişti. Fenerbahçe'nin de Carlos Bacca için milan 2.5-3 milyon Euro gibi bir ziralama bedeli ödemesi bekleniyor.