Pepe'de fark 500 bin euro

Yönetimden senelik 4.5 milyon Euro isteyen Pepe yıllık ücretinde 1 milyon Euro indirim yaptı. Beşiktaş’la Portekizli stoper arasındaki fark böylece 500 bin Euro’ya indi. 2 taraf arasındaki görüşmeler sürüyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Haziran 2017 Güncelleme 26 Haziran 2017, 00:57
Pepe’de fark 500 bin euro

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Pepe'yi bitirmeye artık çok daha yakın... Stoper mevkini dünyaca ünlü bir yıldızla takviye yapmak isteyen Siyah-Beyazlı yönetim Portekizli futbolcuyu renklerine bağlamak için büyük bir mücadele veriyor. Bonservisi olmadığı için Beşiktaş bu oyuncuyu listenin ilk sırasına alırken Pepe'ye 3 milyon Euro yıllık ve 1.5 milyon Euro imza parası teklif etmişti. Görüşmeler sonucu Beşiktaş'a giderek daha sıcak bakmaya başlayan Portekizli yıldız istediği yıllık 4.5 milyon Euro'yu 3.5 milyon Euro'ya indirmeyi kabul etti. Milli takımdan arkadaşı olan Quaresma'nın da araya girmesiyle Beşiktaş'a sempati duymaya başlayan Pepe'nin bu indirimiyle iki taraf arasındaki fark sadece 500 bin Euro'ya kadar indi.

BAYRAM SONRASI SON PAZARLIK YAPILACAK
Beşiktaş Yönetimi Pepe'ye 3 yıllık bir sözleşme önermeyi düşünüyor. 34 yaşında olmasına rağmen bu oyuncunun en az 3 sezon daha oynayabileceğini düşünen yönetim Pepe ile bir kez daha masaya oturarak kesin anlaşma sağlamaya çalışacak. Başkan Fikret Orman, yönetici Umut Güner ve menajer Ahmet Bulut'un bayram sonrası oyuncunun menajeri Mendes ile masaya oturması bekleniyor. Beşiktaş bu görüşmede Pepe'yi kesin olarak bitirmeyi hedefliyor.