Doumbia tamam asıl hedef Bacca

3 milyon Euro’luk teklifiyle Doumbia’yı ikna eden F.Bahçe, Roma’yla da kiralama konusunda anlaştı. Fakat yönetim, listenin ilk sırasındaki Carlos Bacca için şartları zorluyor... Kolombiyalı olmazsa Doumbia gelecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Haziran 2017 Güncelleme 25 Haziran 2017, 01:57
Doumbia tamam asıl hedef Bacca

İÇİNDEKİLER

Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena ve Nabil Dirar'ı renklerine bağlayan Fenerbahçe'de tüm gözler forvet transferine çevrilmiş durumda... Robin van Persie'den yeni sezonda çok şeyler bekleyen teknik direktör Aykut Kocaman'ın uzun maratonu düşünerek kaliteli bir forvet daha istemesi üzerine harekete geçen yönetim aday sayısını ikiye düşürdü. Sarı- Lacivertliler geçtiğimiz sezon da gündemine gelen Seydou Doumbia ile prensip anlaşmasına varmış durumda. Yönetim, Sporting Lizbon'un teklifini geri çeviren Fildişi Sahilli yıldızı 3 milyon Euro garanti ücret karşılığında ikna etti. Fenerbahçe, Doumbia'nın bonservisini elinde bulunduran Roma ile de satın alma opsiyonlu kiralama konusunda anlaşma sağladı.

BAYRAM SONRASI BİR GÖRÜŞME DAHA VAR
Fakat Sarı-Lacivertliler'in aklında farklı bir isim var... Fenerbahçe yönetimi, Aykut Kocaman'ın da ilk tercihi olan Milan'lı Carlos Bacca için ısrarını sürdürüyor. Başkan Aziz Yıldırım, Kolombiyalı forvetin maliyetinin bir hayli yüksek olmasına rağmen tüm ekonomik şartları zorlama kararı aldı. Fenerbahçe bayram sonrası İtalyan kulübüyle birkez daha masaya oturacak. Eğer yine pürüzler giderilemezse her konuda anlaşılan Doumbia'ya imza attırılacak.