Pepe’ye tavan ücret

Dünyaca ünlü futbolcu, Beşiktaş’tan yıllık 4.5 milyon Euro istedi. Siyah-Beyazlılar ise Pepe’ye tavan ücreti olan 3.3 milyon Euro teklif etti... Portekizli stoper bu rakamı kabul ederse imzalar atılabilir...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Haziran 2017 Güncelleme 24 Haziran 2017, 01:38
Pepe’ye tavan ücret

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş, Portekizli stoper Pepe için son teklifini yaptı. Bonservisi elinde olan 34 yaşındaki stoper, Kara Kartal'dan yıllık 4.5 milyon Euro talep etti. Menajer Ahmet Bulut'un yürüttüğü transferde Beşiktaş'ın son sözü ise yıllık 3.3 milyon Euro. Bu rakam da Siyah-Beyazlılar'ın tavan ücreti. Beşiktaş'ta geçen sezon en fazla parayı 3.3 milyon Euro ile Vincent Aboubakar alıyordu. Bu rakamın üzerine çıkmayacak olan Beşiktaş, futbolcudan gelecek yanıtı beklemeye başladı. Stoper arayışlarını hızla sürdüren Siyah-Beyazlılar, Pepe'den gelecek cevaba göre hareket edecek. Olumsuz bir yanıt gelmesi durumunda ise diğer adaylar masaya yatıralacak. Yönetim, bayram sonrası İtalya ve İspanya'ya sefere çıkacak.

TARAFTAR SOSYAL MEDYADA SIKIŞTIRIYOR
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de stoper transferinin bir an önce sonuçlanmasını istiyor. Bunun için yönetimle kısa bir toplantı yapan Güneş'in, "Transferler ne kadar çabuk gerçekleşirse bizim için o kadar iyi. Kamp dönemine tam kadro gitmeliyiz" dediği öğrenildi. Öte yandan Beşiktaş taraftarları sosyal medyada Pepe kampanyası başlattı. Siyah-Beyazlılar, Portekizli yıldız oyuncunun alınması için yönetime ve futbolcuya büyük bir baskı kurmuş durumda.

PEPE 18 MAÇTA OYNADI
Real Madrid'in yıldızı Pepe geçtiğimiz sezon 18 maça çıktı. 34 yaşındaki oyuncu ligde 13, kupada 2 kez oynarken 3 kez de Şampiyonlar Ligi maçında forma giydi.