Fener'de son aday Ferreyra

Transfer sezonuna fırtına gibi giren Fenerbahçe’de forvet arayışları tüm hızıyla devam ediyor . Aykut Kocaman sürpriz bir ismi yönetime bildirdi. Shaktar'ın 26 yaşındaki Arjantinli golcüsü Ferreyra'nın 1 yıllık sözleşmesi kaldı. Fenerbahçe yönetimi bonservis ücretini 3 milyon Euro'ya çekmek istiyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Haziran 2017 Güncelleme 21 Haziran 2017, 01:46
Fener’de son aday Ferreyra

İÇİNDEKİLER

Önümüzdeki Fenerbahçe taraftarının şampiyonluk özlemini giderecek bir kadro kurmanın peşinde olan Sarı- Lacivertli yönetim transferleri bir bir sıralarken forvet mevkisi için de önemli bir mesai harcıyor. Fenerbahçe, teknik direktör Aykut Kocaman'ın istekleri doğrultusunda transfer görüşmelerini sürdürürken başarılı teknik adamın listesindeki son isim de ortaya çıktı. Fenerbahçe, Aboubakar ve Gignac'ta istediği sonucu alamazsa Shakhtar Donetsk'in Arjantinli golcüsü Facundo Ferreyra Fenerbahçe'nin 1 nolu hedefi olacak. Fenerbahçe yönetiminin iyi bir sezon geçiren ve 2018 yılında sözleşmesi sona erecek olan Ferreyra'nın bonservis ücretini 3 milyon Euro'ya çekmeye çalıştığı ifade ediliyor.

ALDIĞI SÜREYE GÖRE ÇOK ETKİLİ OLDU
Ukrayna Ligi'nde Shakhtar formasıyla 20 maçta 1215 dakikada 13 gol atan Ferreyra 93 dakikada 1 gol atarak kalitesini ortaya koymuş oldu. Ferreyra, Arjantin U-20 Milli Takımı'nda 12 kez forma giydi ve bu karşılaşmalarda 5 kez fileleri havalandırdı. Ferreyra, UEFA Avrupa Ligi'nde Shaktar Donetsk'in Konyaspor ile yaptığı maçlarda forma giymiş ve Konyaspor'a gol atmıştı.

PREMİER LİG TECRÜBESİ DE BULUNUYOR
2014/15 sezonunda Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'da kiralık olarak forma giyen Facundo Ferreyra tam bir cezsa alanı oyuncusu. Arjantinli futbolcu gol vuruşlarındaki ustalığını hırsıyla da birleştirebiliyor. Ferreyna, geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı 5 maçta 3 gol ve 2 asistlik performans gösterdi. Bu gollerden bir tanesini de Aykut Kocaman'ın takımı Konya'ya attı.

FERREYRA DA SICAK BAKIYOR!
Facundo Ferreyra'nın daha çok forma şansı bulacağı bir takım istediği ve gelecek tekliflere açık olduğu da gelen haberler arasında.