Belhanda resmen Aslan

Sarı-Kırmızılılar uzun süredir beklenen transferi sonunda gerçekleştirdi... Galatasaray, Dinamo Kiev’e 18 ayda 8 milyon Euro ödeyecek. Eğer son dakika gelişmesi olmazsa hem Belhanda hem de Bafetimbi Gomis cuma İstanbul’da olacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Haziran 2017 Güncelleme 21 Haziran 2017, 01:27
Belhanda resmen Aslan

İÇİNDEKİLER

Galatasaraylı taraftarların uzun süredir beklediği müjde dün gece geldi... Sarı-Kırmızılılar daha önce prensip anlaşmasına vardığı Younes Belhanda'yı resmen kadrosuna kattı. Dün ilk olarak Faslı yıldız 4 yıllık imzayı faks yoluyla attı. Ardından da akşam saatlerinde Dinamo Kiev, Galatasaray'ın gönderdiği sözleşmeyi imzaladı ve transfer resmiyet kazandı.

GOMIS DE İMZALIYOR
Galatasaray, Belhanda'nın bonservisi için Dinamo Kiev'e 8 milyon Euro verecek. Fakat bu paranın 18 ayda ödeneceği öğrenildi. Sarı- Kırmızılılar, Belhanda ise 3 milyon Euro garanti ücret alacak. Galatasaray ayrıca Bafetimbi Gomis transferini de bugün resmiyete kavuşturacak. İtalya'da Fransız forvet ile buluşan Cenk Ergün bugün resmi imzayı kulübe ulaştıracak.

KAP BİLDİRİMİ BUGÜN
Bugün Belhanda için KAP bildirimi gelecek. Eğer bir aksilik olmazsa Faslı yıldız, Gomis ile birlikte cuma günü İstanbul'da olacak.