Slovak Kucka ile söz kesildi

Karadeniz Fırtınası, Galatasaray’ın da çok istediği Milan’ın Solvak orta saha oyuncusu ile ön anlaşma yaptı... Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, İtalyan ekibiyle pazarlıklarını sıklaştırdı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Haziran 2017 Güncelleme 17 Haziran 2017, 01:00
Slovak Kucka ile söz kesildi

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor, kanada Bongonda takviyesinden sonra orta sahanın merkezine de Kucka'yı monte etmek istiyor. Bordo-Mavililer bu transfere artık çok yakın. Trabzonspor, G.Saray'ın da istediği Milan'ın Slovak orta saha oyuncusu Juraj Kucka'ya ile ön anlaşma yaptı. Durica'nın devreye girmesiyle oyuncuyla ön anlaşma yapan bordo-mavililer, kulübü Milan ile son pazarlıkları yapıyor.

BENAVENTE DE LiSTEDE
​Başkan Muharrem Usta, Milan yetkilileriyle oyuncunun bonservisi veya kiralık alınması noktasında pazarlıklarını sıklaştırdı. Transfer, birkaç gün içersinde netlik kazanacak. Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral da, sosyal medyadan, "Kucka olur mu olur" diyerek taraftarlara müjdeyi verdi. Bordo-mavililer, bonservisi elinde olan Perulu 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Cristian Benavente ile ilgilenmeye başladı.