Galatasaray’a 2. Hagi

Rumen basını, geçen sezon Fiorentina’ya giden 18 yaşındaki Ianis’in G.Saray’dan teklif aldığını ve görüşmelerin sürdüğünü yazdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Haziran 2017 Güncelleme 17 Haziran 2017, 01:16
Galatasaray’a 2. Hagi

İÇİNDEKİLER

Bafetımbı Gomis ve Younes Belhanda ile anlaşarak taraftarlarının yüzünü güldüren Galatasaray'dan çok flaş bir hamle daha geldi... Sarı- Kırmızılılar, efsane yıldız Gheorghe Hagi'nin oğlu olan Ianis'in transferi için düğmeye bastı. Rumen basınında çıkan haberlere göre Galatasaray yönetimi, geçen sezon başında Viitorul'dan Fiorentina'ya transfer olan 18 yaşındaki futbolcu için pazarlık masasına oturmuş durumda. Rumen basını, Fiorentina'nın geleceğin büyük yıldızı olarak gösterilen Ianis'i satmaya yanaşmadığını fakat kiralama formülünün gündemde olduğunu belirtti. Gheorghe Hagi'nin de oğlunun kendisi gibi Galatasaray formasını giymesini çok istediği gelen bilgiler arasında.

İSTANBUL'DA DOĞDU, TÜRK PASAPORTU VAR
Geçen sezon Fiorentina formasıyla Serie A'da iki maçta 48 dakika süre alabilen Ianis Hagi, 22 Ekim 1998'de İstanbul'da dünyaya gelmişti. Türk pasaportu da bulunan genç yıldız aynı babası gibi orta alanın ortasında görev yapıyor. Uzaktan müthiş şutları ve etkili frikikleriyle dikkatleri üzerine çeken Ianis'in Fiorentina ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Galatasaraylı taraftarlar yaşanacak gelişmeleri büyük bir heyecanla bekliyor.