120 milyonluk çifte bomba

Cimbom, iki yıldızın bonservisi ve maaşları için kasasından 30 milyon Euro çıkaracak. KAP bildirimi bugün yapılacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Haziran 2017 Güncelleme 16 Haziran 2017, 01:39
120 milyonluk çifte bomba

İÇİNDEKİLER

Transferdeki sessizliğini Bafetimbi Gomis ve Younes Belhanda ile bozan Galatasaray'da büyük heyecan yaşanıyor... Sarı-Kırmızılılar'ın iki yıldız için bugün KAP bildirimi yapması bekleniyor. Gomis'in yarın, Belhanda'nın ise pazar günü İstanbul'a geleceği öğrenildi. Geçen sezon yaşanan büyük başarısızlığı unutturmak isteyen Galatasaray yönetimi iki bomba için kesenin ağzını fazlasıyla açtı. Alınan bilgilere göre Sarı-Kırmızılılar, Gomis'in bonservisi için Stoke City'yle 2.5 milyon Euro verecek. Tecrübeli futbolcuyla da 3 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme yapacak. Belhanda'nın bonservis bedelinin ise 8 milyon Euro olduğu öğrenildi. 4 yıllık imza atacak olan Faslı yıldıza 2.5 milyon Euro garanti ücret ödenecek. Böylece iki yıldızın toplam maliyeti 30 milyon Euro (Yaklaşık 120 milyon lira) bulacak.

W. HUMBERCET (FRANSIZ GAZ.): BELHANDA ÇOK DOĞRU TERCİH
İYİ bir sezon geçirdi. 31 lig maçında oynadı. Top ayağına çok yakışıyor. Sürekli karşı kaleyi düşünüyor. Oyunun bütününe ağırlığını koyan bir isim. Defansif katkısı var, kanatlarda da etkili olabiliyor. G.Saray için çok doğru tercih.

MUHSİN ERTUĞRAL (TEKNİK D.): GOMİS BÜYÜK KATKI SAĞLAR
BİREYSEL yeteneği üst düzey değil. Ama sırtı dönük oynama özelliği ve hava toplarındaki etkisiyle Türkiye Ligi'ne çok fazla gelebilecek bir isim. Tek vuruşları başarılı. Uyum sorunu olmazsa büyük bir katkı sağlayacaktır.