İkinci bomba Belhanda!

Cenk Ergün hem Dinamo Kiev hem de Faslı oyuncuyla tüm pürüzleri gidermeyi başardı. Sarı-Kırmızılı yönetim Gomis ve Belhanda’yı birlikte açıklayarak büyük bir şov yapacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Haziran 2017 Güncelleme 15 Haziran 2017, 01:11
İkinci bomba Belhanda!

İÇİNDEKİLER

Transferde çok önemli adımlar atan Galatasaray'da bombanın pimi çekildi... Sarı-Kırmızılılar, Bafetimbi Gomis'in ardından Younes Belhanda'yı da bitirme noktasına geldi. Sportif direktör Cenk Ergün hem Dinamo Kiev hem de Faslı yıldızla tüm pürüzleri ortadan kaldırmayı başardı. Bruma'nın satışından gelen sıcak parayla eli rahatlayan Galatasaray yönetiminin son olarak D.Kiev'e 7 milyon Euro teklif ettiği ve prensip anlaşmasının sağlandığı öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar, Bafetimbi Gomis transferinde de artık resmi imzayı bekliyor. Kulüp doktoru Yener İnce dün Fransa'ya gitti. İnce burada Gomis'i kapsamlı bir sağlık taramasından geçirecek. Eğer bir soruna rastlanmazsa yıldız futbolcu resmen Aslan olacak.

KENNY TETE, IMBULA VE KUCKA SIRADA
Galatasaray yönetiminin hedefi Gomis ve Belhanda transferlerini KAP'a aynı anda bildirerek büyük bir şov yapmak. Başkan Dursun Özbek bu şekilde taraftarlarla arasındaki buzları da eritmeyi düşünüyor... Sarı-Kırmızılılar ayrıca Ajax'ın sağ beki Kenny Tete, Stoke'un ön liberosu Imbula ve Milan'ın orta alan oyuncusu Kucka'nın transferleri için de büyük çaba harcıyor. Önümüzdeki günlerin oldukça hareketli geçmesi bekleniyor.