İşlem tamam Gomis Aslan

Sarı-Kırmızılılar Gomis için Swansea ile 3 milyon Euro’ya, 31 yaşındaki oyuncu ile de seneliği 3.5 milyon Euro’ya anlaştı. Ön protokol imzalanan Fransız forvetin kısa süre içinde İstanbul’da olması bekleniyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Haziran 2017 Güncelleme 14 Haziran 2017, 01:15
İşlem tamam Gomis Aslan

İÇİNDEKİLER

Galatasaray transfer bombasını patlattı…Geçen sezonu hayal kırıklığı ile noktalayan ve bu yıl lige iddialı bir kadro ile girmeyi hedefleyen Sarı- Kırmızılılar, Fransız forvet Bafetimbi Gomis'i kadrosuna kattı. Cimbom oyuncunun kulübü Swansea ile 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağlarken, oyuncu ile de seneliği 3.5 milyon Euro'dan 2+1 yıllık ön protokol yaptı. Galatasaray, 17 Haziran'da transfer döneminin resmen başlamasıyla 31 yaşındaki forvet oyuncusu ile resmi sözleşme imzalayacak. Geçen sezonu Fransa'nın Marsilya takımında kiralık olarak geçiren Gomis, 34 maçta tam 24 kez fileleri sarsarken, 4 de asist yaptı. Aslan'ın yeni transferi Fransa Milli Takımı'nın da 12 kez formasını giydi.

YENİ HEDEF İTALYAN STOPER FRANCESCO ACERBI
GOMIS'i kadrosuna katarak forvet hattını sağlama alan Galatasaray yönetiminin yeni hedefi ise takıma iyi bir stoper kazandırmak. Sarı- Kırmızılılar, İtalya'nın Sassuolo takımında forma giyen 29 yaşındaki İtalyan savunma oyuncusu Francesco Acerbi ile temasa geçti. Geçen sezon tam 49 resmi maçta oynayan ve 9 gol atan 29 yaşındaki futbolcu için İtalyan kulübünün 8 milyon Euro istediği öğrenildi. Galatasaray yönetimi bu rakamı aşağıya çekmeye çalışıyor.