Kalede karar Kameni

1.5 milyon Euro karşılığında Malaga ile el sıkışan yönetim, 33 yaşındaki kaleciye 2.5 milyon Euro önerdi. İmzalar artık çok yakın

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Haziran 2017 Güncelleme 13 Haziran 2017, 01:17
Kalede karar Kameni

İÇİNDEKİLER

Yeni sezonda Volkan Demirel'le rekabete girebilecek kaliteli ve tecrübeli bir kaleci arayan Fenerbahçe hedefe ulaşmak üzere. Sarı-Lacivertliler, Malaga formasını giyen Carlos Kameni'yi bitiriyor. Arsenal'den Ospina, Real Madrid'ten Kiko Casilla ve Leicester City'den Kasper Schmeichel'la temas kuran Fenerbahçe yüksek maliyet engeli nedeniyle rotayı 33 yaşındaki Kameni'ye kırmıştı.

ARADAKİ FARK 500 BİN EURO
Teknik direktör Aykut Kocaman'ın da onay vermesi sonrasında görüşmelere hız veren Sarı- Lacivertliler'in 1.5 milyon Euro'luk teklifiyle Malaga kulübünü ikna ettiği öğrenildi. Yönetim, Malaga'yla 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kameni'ye de 2 yıllık sözleşme ve 2.5 milyon Euro garanti ücret teklifinde bulunduğu belirlendi. İspanya'da brüt 3.5 milyon Euro, net 1.8 milyon Euro kazanan Kamerunlu file bekçisinin Fenerbahçe'den 3 yıllık sözleşme ve 3 milyon Euro maaş talep ettiği ifade edildi.

13 YILDIR LA LIGA'DA OYNUYOR
Fakat alınan bilgilere göre iki taraf da transferin bitmesini çok istiyor. Bu nedenle önümüzdeki günlerde yapılacak görüşmede karşılıklı fedakarlıkla anlaşmanın sağlanmasına kesin gözüyle bakılıyor. 2004'ten 2008 yılına kadar Espanyol formasını giyen Carlos Kameni, 2008'den bu yana da Malaga kalesini koruyor.

FENER'E ÇOK SICAK BAKIYOR
Daha önce Malaga'dan ayrılmayı düşünmediğini söyleyen Kameni'nin Fenerbahçe'nin cazip teklifi sonrası fikir değiştirdiği öğrenildi.