O futbolcuyu ben gönderdim

Fatih Terim, “Hocam ve TFF Başkanı ile Kosova maçında olmamam için karar aldık” diyen Arda’yı kamptan kendisinin gönderdiğini açıkladı. Terim ayrıca, "Bugünkü maçın ardından her şeyi anlatacağım. Dünyanın en iyi oyuncusu olsa dahi milli forma için pazarlık yapmam" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Haziran 2017 Güncelleme 11 Haziran 2017, 01:01
O futbolcuyu ben gönderdim

İÇİNDEKİLER

T ürkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kosova maçından öncesi flaş açıklamalar yaptı. Tüm Türkiye'nin konuştuğu Arda Turan'ın gazeteci Bilal Meşe ile olan kavgası ve sonrasında yaşananlara değinen Terim, yıldız oyuncunun adını konuşmasında bir kere dahi ağzına almadı. Olaylar sonrası Milli Takımı bırakan ve öncesinde, "Uçaktaki kavganın ardından hocam, ben ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören bir araya gelerek Kosava maçında olmamam yönünde karar aldık" diyen Arda'yı yalanlayan Terim, "Kabul edilemez bir olaydı bu. Yanıma çağırdım ve kampta kalamayacağını söyleyerek eşyalarını toplamasını söyledim. O futbolcuyu gönderme kararı benim. Açık ve net. Milli takımı bırakma kararı onun." ifadelerini kullandı.

DÜNYANIN EN İYİSİ OLSA PAZARLIK YAPMAM
Arda ile geçmişte Milli Takım'a gelmesi için pazarlık yaptığı iddialarını da yalanlayan deneyimli teknik adam şunları kaydetti: "Oyuncu milli takım formasını giymek için pazarlık yapacak öyle mi? Vah benim memleketime vah… Vah benim milli formama... Dünyanın en iyi futbolcusu olsa milli forma için pazarlık yapmam. Bugünkü Kosova maçın ardından her şeyi tek tek açıklayacağım."