Gomis %90 tamam

Fransız golcü Bafetimbi Gomis ile yıllık 3.3 milyon Euro’dan anlaşan G.Saray, Swansea’ye yaptığı 2.5 milyon Euro’luk teklifi 3 milyona çıkardı ve transferi bitirdi. Aslan artık gün sayıyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Haziran 2017 Güncelleme 10 Haziran 2017, 01:40
Gomis %90 tamam

İÇİNDEKİLER

G.Saray, forvet transferinde bombayı patlattı. Cimbom, bonservisi Swansea City'de olan Bafetimbi Gomis'i bitirdi. Daha önce yıldız golcüyü yıllık 3.3 milyon Euro'ya ikna eden sarı-kırmızılılar, bonservis sorununu da çözdü. G.Saray Sportif Direktörü Cenk Ergün, 31 yaşındaki golcü için daha önce 2.5 milyon Euro'luk bir teklifte bulunmuştu.

TARAFTAR DA BEKLİYOR
İngiliz ekibi bu rakamı az buldu... Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, "Ne olursa olsun Gomis transferini bitirin" talimatından sonra çalışmalarını hızlandıran Cenk Ergün, rakamı 3 milyon Euro'ya çıkardı. Bu rakam karşısında artık geri adım atmayan Swansea City transfere onay verdi. Tecrübeli golcü Gomis'in önümüzdeki günlerde Türkiye'ye geleceği ve resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi. Galatasaray taraftarı da Fransız yıldızın İstanbul'a geleceği günü adeta iple çekiyor. Taraftarlar, onun için özel bir karşılama yapacak.