Fener’de son aday Doumbia

Yönetim listeye giren son isim olan Doumbia için Roma’ya kiralama teklifi yapacak. Fildişili yıldız Fener’e gelmeye çok sıcak bakıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Haziran 2017 Güncelleme 10 Haziran 2017, 01:25
Fener’de son aday Doumbia

İÇİNDEKİLER

Valbuena ile kesin olarak anlaşan, Nabil Dirar'ı da bitirme noktasına gelen Fenerbahçe'de forvet transferi konusunda da hareketli saatler yaşanıyor... Şu ana kadar Newcastle United formasını giyen Alexandar Mitrovic ve Chelsea'den Batshuayi konusunda girişimlerde bulunan Sarı-Lacivertliler'in gündemine yeni bir isim girdi. Yönetim, sezonu İsviçre ekibi Basel'de kiralık olarak geçiren Seydou Doumbia'yı da transfer listesine aldı.

FENER DAHA ÖNCE DE İSTEDİ
29 yaşındaki Fildişili yıldız sezon başında da Fenerbahçe'nin gündemine gelmiş fakat görüşmelerden sonuç alınamamıştı... Sarı-Lacivertliler, bonservisi Roma'da bulunan Doumbia için nabız yoklamaya başladı. İtalyan kulübüne satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapılması bekleniyor. Roma ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Doumbia'nın da Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı belirtiliyor.

25 MAÇTA 20 GOL ATTI
Forvetin dışında kanatlarda da görev yapabilen Seydou Doumbia, CSKA Moskova'daki başarılı performansının ardından Roma'ya transfer olmuş fakat Çizme'de bekleneni verememişti. Newcastle ve Basel'de kiralık olarak oynayan yıldız futbolcu bu sezon İsviçre Ligi'nde 25 maçta 20 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çekti.