Arda yanlış yaptı ama lincin nedeni siyasi

Arda kaptanımız bir yanlış yapmıştır. Yanlış yaptığını da Arda’ya medeni yollarla göstermemiz gerekir . Hakaret ederek, üzerine giderek, ona yüklenerek değil. Arda'nın da referandum sürecinde benim gibi verdiği destekten dolayı kasten eleştirildiğini çok iyi biliyorum. Nedense bu olaylar, milli maç öncesi yapılıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Haziran 2017 Güncelleme 10 Haziran 2017, 01:17
Arda yanlış yaptı ama lincin nedeni siyasi

İÇİNDEKİLER

Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, "Türk futbolu için 5 yıldır her türlü fedakarlığı yapıyoruz. Türk futbolunun önünü açtık. Devrimler yaptık. UEFA karanlık bir kabus gibi üzerimize çökmüştü. FETÖ'nün hain saldırısına karşı mücadele verdik. TFF mali açıdan tarihinin en iyi dönemi geçirdi. Türk Milli Takımı ile TFF karıştırılmaya çalışılıyor. Bir yıl önce bu zamanlar prim konusu çok tartışıldı... Bir bardak suda fırtınalar kopartıldı. Hatalar elbette oldu ama kimse "Söz konusu Ay-Yıldızsa gerisi teferruat" demedi... Türk futbolunu karıştırmak isteyenlere fırsat verildi. İspanya ile oynadığımız kader maçı şiddetli bir saldırı altında oynandı. Ben ve hocamız dahil herkese hakaretin bini bir paraydı. Bir yıl geçti, yine aynı kaotik durumla karşı karşıyayız" dedi.

FUTBOL AİLESİ 15 TEMMUZ'DAKİ GİBİ KENETLENMELİ
Demirören, Arda'nın uçakta Bilal Meşe ile kavga etmesi ile ilgili olarak da, "Arda kaptanımız bir yanlış yapmıştır. Yanlış yaptığını da Arda'ya medeni yollarla göstermemiz gerekir. Arda'nın da referandum sürecinde benim gibi verdiği destekten dolayı kasten eleştirildiğini çok iyi biliyorum. Gelin, Türk futbol ailesi olarak 15 Temmuz'daki duruşumuz gibi örnek olalım. Bir olalım, diri olalım" ifadelerini kullandı.