Transfer şov başlıyor

Prensip anlaşmasına varılan Gomis’e imza attırması an meselesi olan yönetim, stoper ve kanat transferi için de büyük çaba harcıyor... Joel Campbell için Arsenal'e teklif yapan ve yanıt bekleyen Cimbom, stoper transferinde Wimmer ve Vlad Chiriches'ten birisini seçecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Haziran 2017 Güncelleme 05 Haziran 2017, 01:17
Transfer şov başlıyor

İÇİNDEKİLER

Galatasaray büyük bir hayal kırıklığı yaratan sezonun sona ermesinin ardından gözünü transfere dikti... Kadroda önemli bir revizyon yapacak olan Sarı-Kırmızılılar, sezonun erken açılacak olmasından dolayı transferde bir an önce sonuç almak istiyor. Yönetim bu nedenle kısa süre içinde anlaşma sağladığı isimleri açıklayacak. Her konuda anlaşılan Bafetimbi Gomis'in artık Galatasaray'la sözleşme imzalamasına kesin gözüyle bakılıyor. 31 yaşındaki Fransız forvetle tüm pürüzleri gideren yönetim, Swansea City ile de bu hafta içinde anlaşmayı sağlayacak ve transfer resmen açıklanacak.



KEVIN WIMMER-TOTTENHAM

STOPERDE SON KARARI TUDOR VERECEK
Yönetim ayrıca stoper ve kanat oyuncu transferini de kısa sürede bitirmek istiyor. Sezonu Sporting'de kiralık geçiren Joel Campbell için Arsenal'e teklif yapan ve yanıt bekleyen Sarı-Kırmızılılar, stoper için de iki aday belirlemiş durumda. Yönetim, Napoli'de oynayan Vlad Chiriches ve Tottenham'lı Kevin Wimmer'den birisini seçecek. Bu konuda son kararı teknik direktör Tudor verecek.



GOMİS, ASLAN OLDU!
Artık transferi an meselesi olan Gomis, sosyal medyadan taraftarları heyecanlandırmaya devam ediyor. Fransız yıldız son olarak Galatasaray'ın simgesi olan Aslan'la birlikte montajlanmış bir fotoğrafını paylaştı.


JOEL CAMPBELL-ARSENAL