Fener'e süper sambacı Gerson da Silva

Roma’da istediği süreyi alamayan 20 yaşındaki süper solak Gerson için Fenerbahçe devreye girdi. İtalyan kulübü kiralama teklifine sıcak bakıyor. Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcuyu satın alma opsiyonuyla birlikte 2 yıllığına kiralamak istiyor. Ama opsiyon hakkı için çok da ısrar edilmeyecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Haziran 2017 Güncelleme 03 Haziran 2017, 01:18
Fener’e süper sambacı Gerson da Silva

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de 10 numaralı mevkii için çalışmalar devam ediyor... Sarı- Lacivertli yönetimin son olarak Roma'nın 20 yaşındaki Brezilyalı futbolcusu Gerson da Silva 'yı gündemine aldı. Bu sezon Roma'da istediği süreyi almakta zorlanan Gerson için Fenerbahçe araya girdi. İlişkilerin iyi olduğu Roma kulübünün de kiralamaya sıcak baktığı öğrenildi. Fenerbahçe'nin Gerson'u 2 yıl ve satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak istediği gelen haberler arasında. Sol ayağını kullanan 10 numara dışında sağ kanat ve orta sahanın ortasında da görev yapabilen Gerson Da Silva'nın daha fazla süre alacağı bir takımda oynamak istemesi Fenerbahçe'nin işini oldukça kolaylaştırıyor.

SOSA İÇİN DE GÖRÜŞMELER BİTMİŞ DEĞİL!
Fenerbahçe'nin satın olma opsiyonunu almak istediği ancak bunun için de çok fazla ısrarcı olmayacağı belirtiliyor. Fenerbahçe ile Roma kulübünün arası Salih Uçan transferinden beri oldukça sıcak. Bu bakımdan transfer görüşmelerinde bir tıkanma yaşanmıyor. Fenerbahçe'nin 10 numara mevkisi için Sosa ile de görüştüğü Milan kulübünün ücrette indirim yapmasının istendiği de ifade ediliyor.


SOL BEKE KENEDY
Fenerbahçe'nin transfer girişimleri çok yönlü olarak devcam ediyor. Hata yapmamaya çalışan Sarı-Lacivertliler ince eleyip sık dokuyor! Fenerbahçe son olarak Chelsea'nin Brezilyalı sol beki Kenedy'yi alarak kadrosunu güçlendirmek istiyor.

HASAN ALİ GİDERSE YERİ DOLACAK
Chelsea ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan 21 yaşındaki sol bek bu sezon fazla süre alamamıştı. Ancak yeteneğiyle kendisini ispat etmiş bir oyuncu. Sarı-Lacivertliler Kenedy'yi Hasan Ali'nin takımdan ayrılma ihtimaline karşı hasır bekletiyor. Kenedy'nin piyasa değeri yaklaşık olarak 7-8 milyon Euro civarında. Brezilya'nın altyapı kadrolarında da defalarca forma giymeyi başarmış bir isim olan Kenedy de sürekli forma giyeceği bir takımı istiyor.




KALEYE CASİLLA
Fenerbahçe kaleci transferi için de alternatifleri yüksek tutuyor. Sarı-Lacivertli yönetimin Arsenal'in Kolombiyalı kalecisi Ospina ile anlaştığı İngiliz basınında da yer aldı ancak İspanyol basınında başka bir haber daha var.

17 KEZ KALEYİ KORUDU
Fenerbahçe'nin Real Madrid'in 31 yaşındaki yedek kalecisi Kiko Casilla'yı transfer etmek üzere olduğu İspanyol basınında yer aldı. Kanarya'nın 2020 yılına kadar Real Madrid ile sözleşmesi bulunan Casilla'yı kiralamak istediği ve bunun için İsanyol kulübüyle temasa geçtiği ifade ediliyor. Casilla bu sezon La Liga'da 11 maçta forma giydi. Kral Kupası'nda da 6 maç oynayan Casilla, Şampiyonlar Ligi'nde 1 kez Real Madrid kalesini korudu.